|

Bună! Am un Bichon de o luna și doua săptămâni. Roade tot ce prinde, face nevoile in covoare. Incerc să-l dezvăț cu oțet. Îl poate afecta?

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu afecteaza dar nici nu ajuta la ceva otetul. sfatul meu ar fi sa adunati covoarele de pe jos, le faceti sul si pe puneti bine pana crerste catelul si nu mai face in casa, asta dupa jumate de an ca mai repede nu prea sunt sanse.Indiferent cat l-ai certa, cate solutii vei impreastia pe jos el tot va face ca e mic si nu stie dar cu timpul va invata sa faa afara si nu vor mai fi probleme. Momentan pune-i covorase absorbante si sa fii pe faza cand se trezeste sa il duci acolo si sa te rogi sa faca pe ele, poate invata desi mie nu mi-a prea reusit.

| a răspuns:

Iti imputi casa cu otet degeaba.Eu am unul de 2 ani si am incercat si cu otet si cu piper nimic.E mic la o luna si ceva si face des pipi dar iti garantez ca el cand mai creste daca ii faci program de plimbare si il inveti de mic nu va mai face in casa.Trebuie sa il scoti la plimbare in fiecare zi de 3 sau 4 ori la aceeasi ora IN FIECARE ZI ca sa devina o obisnuinta pentru el.