| Laviii97 a întrebat:

Buna. Am un motan de 7 luni, eu stau la casa și îl țin in casa însă iese și foarte des afara la toaleta sau sa se recreeze, noaptea îl bag in casa de fiecare data și in timpul zilei sta destul de des in casa. Când sta afara sta destul de multe ore cu cât creste și asta este un lucru normal însă problema e ca atunci când vreau sa îl iau in brațe sau vreau sa ma apropii de el afara ori sa îl bag in casa ori sa îl mângâi niciodată nu sta pe loc, tot timpul fuge de mine și cu multă bătaie de cap și efort trebuie sa îl bag in casa sau cel puțin sa îl ating când sunt afara, cu chiu și vai îl aduc in casa de fiecare data, ori trebuie sa îl aduc cu mâncare ori sa fac cu jucării in așa fel in cât sa îl prind la fracțiune de secunda, de ce are acest comportament?

Răspuns Câştigător
| YingYang a răspuns:

Unde locuiesti, curtea cat de mare este? al meu cand iese de pe proprietatea mea, adica zona unde e obisnuit si stie ca este protejat, vine ori de cate ori il strig. insa cand e pe "afara" nici nu ma aude, adica nu ma baga in seama si de cele mai multe ori fuge daca ma apropiesc de el.

| Laviii97 explică (pentru YingYang):

Exact așa face și la mine. Uneori mai fuge de mine și prin casa, se mai ascunde dar in mare parte vine la mine. Curtea e destul de mare. e spațiu mult. oare de ce fac chestia asta atât de enervanta?

| YingYang a răspuns (pentru Laviii97):

E vreo traditie de pisici. nu stiu sincer, dar daca afli sa-mi povestesti si mie laughing

2 răspunsuri: