| justasking1 a întrebat:

Buna, ce credeti despre oamenii care strang animale (de la 4 in sus) fara a avea grija de ele, fara a le face baie, fara a fi deparazitate, cu purici, ele umblând si pe strada si de acolo inapoi in pat? Intra si ies din casa cum au chef si pleaca pe strada

Răspuns Câştigător
| Celcestietot a răspuns:

Poate ca-s hipioti laughing

5 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Dacă oamenii iubesc mai mult animalele decât oamenii, atunci aceștia sunt pe un drum pierdut și nu vor vedea cerul niciodată.

Cât despre restul, eu sunt de părere că animalele nu trebuiesc ținute în casă. Nici măcar un șoarece.
Iar despre cazul de față este vorba de lipsă de igienă, probleme psihice, chiar emoționale (traume din trecut).
Există soluții pentru toate situațiile.
Oricum ar fi, animalele în apartamente ar trebui interzise.

| justasking1 explică (pentru anonimg):

Multumesc pentru raspuns!

| Eireann a răspuns:

Cand iei un animal iti asumi o responsabilitate si ca o sa intretii acel animal. Eu am 3 caini, o pisica si un iepure. Toti cipati, sterilizati, vaccinati, deparazitati, cu asigurare si carnet de sanatate. Pe o luna dau pe asigurare de sanatate £30 pentru fiecare caine, £20 pisica si £15 iepurele. Dau inca cel putin £200 pentru mancare, mancare speciala pentru diabet, gustari, fan, nisip, pungi, jucarii, saltele, sampon si alte nebunii. Costa mult si au nevoie de mult timp si rabdare. Toti stau in casa, cainii ies afara in curte si sunt scosi la plimbare cel putin o ora dar de obicei 2 sau 3 in functie de timp in parc sau la padure. Iepurele iese intr-un mic tarc afara cam o ora dar numai daca e vreme buna, daca nu e liber prin dormitorul mic unde nu au acces cainii si pisica, numai noaptea sta in cusca. Pisica sta numai in casa.
Persoanele de care vorbesti au probabil intentii bune dar nu dispun de timpul si banii necesari pentru ingrijirea animalelor si poate merg pe principiul " cainele/ pisica lui mamaia nu a fost la veterinar, nu a fost vaccinat, a mancat resturi si a trait 14 ani".

| justasking1 explică (pentru Eireann):

Multumesc pentru raspuns

| justasking1 explică (pentru Eireann):

V-as da funda la toti daca s-ar putea