| Katyk3229 a întrebat:

Buna de mult timp doresc sa tin o pisica in casa dar nu pot sa-mi conving părinți pe mama aș putea sa o conving dar pe tata deloc am o pisica care trebuie sa nasca e din rasa brithish iar dacă no so țin în casă no să nască la mine peste cateva zile tatăl meu pleaca pe cateva săptămîni in alta tara sa depună niște acte și aș putea s-o conving pe mama am o soră mai mică de 2 ani jumate și din cauza ei nu pot să țin pisica in casa ce sa fac ca sora mea să nu le mai ea in brate si cum s-o conving pe mama va rog ajutațimă
DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

In primul rand ii arati articolele de pe net in care apare ca parul de pisica nu pune in pericol sanatatea copiilor mici, in contra, isi dezvolta imunitatea. Le caut numai p-alea care incurajeaza animalele langa copii. Apoi tii pisicile numai intr-o camera, astfel incat copilul sa nu aiba acces la ele. Apoi ii arati pe net ce pret exorbitant au pisicile astea, british happy Eventual o rogi pe mama sa plateasca la un adapost, sa le tina acolo si sa te duci in vizita sa le vezi, sa le ingrijesti, cu mancare, cu apa. Sau le duci la o bunica, care poate sa amenajeze un spatiu cu paie pentru asa ceva. Sau sa fie dispusa sa le tina. Sau daca ai o prietena, vb cu mama ei, sa le tina ea, tu contribui financiar, cu bani si mancare, si ce le mai trebuie si le cresteti impreuna? Nu am alte idei.

4 răspunsuri:
| CookieDog a răspuns:

Umm... nu cred ca vrei chiar atat de mult pisica, crede-ma, asa am zis si eu si s-a dovedit a fi o zgâtie de pisică, uricioasă și prietenoasă doar când îi dai mâncare.
Dacă părinții zic nu, înțelege-i că au un motiv.

| mudokins78 a răspuns:

Spune-i lu mami ca faci crize daca nu te lasa.

| andiceasu95 a răspuns:

Eu am inteles ca nu te lasa sa tii o piscina in casa lol laughing

| Liviu a răspuns (pentru andiceasu95):

Macar nu sunt singuru care ma consider chior.Asa am inteles si eu laughing