| Deasonyka a întrebat:

Ma bate gandul sa-mi iau un teckel.Calatoresc foarte des cu avionul, stie cineva daca poate fi luat ca bagaj de mana? Am citit pe internet daca are pana in n kg nu platesti nimic.Cam cate kg ai voie? Stie cineva? A mai fost? Ma intereseaza sa stiu daca ma lasa cu el la bagaj de mana.Cat cantareste un teckel pitic stie cineva? Vreau informatii, cat cantareste teckelul pitic la maturitate daca are cineva si cum ar trebui sa procedez cu el pentru a calatori? Nu vreau sa dau bani, stiu ca se poate lua la bagaj de mana fara probleme! Sa'mi explice va rog frumos cineva care a mai fost

Răspuns Câştigător
| Rocsid a răspuns:

Personal nu stiu daca poate fi luat ca bagaj de mana dar poti suna la compania cu care calatoresti si sa intrebi.Un teckel adult cantareste in jur de 6=7 kg in medie.Ca sa poti sa calatoresti cu el trebuie sa fie microcipat( 100 de lei) vaccinat( un vaccin bun de la Nobivac costa in jur de 50 de lei si se fac 4 minim) si deparazitat( o deparazitare e in jur de 10-15 lei)
Recomand cu drag teckel pentru ca sunt cei mai mari ticalosi si lipiciosi pe care ii stiu.

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Cum sa cari cîinele după tine tu te gîndesti sau vorbesti asa doar ca nu ai ce vorbi, păi cîinele ăla unde isi face nevoile pe timpul zborului? Face pe jos in avion? Eu nu cred ca vei fi lăsată cu animale in avion.

| Deasonyka explică (pentru CristiDinBucuresti):

Tu esti prost! Nu'ti ai locul aici.Citeste pe internet sa vezi ca ai voie

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Deasonyka):

Nu stiu de ce ma jignesti? Dar atât te duce capul atât faci ce sa zic. Rusine.

| MihaelaDart a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Ai voie și cu câinele in avion, dacă e talie mica se poate sta cu tine, dacă e talie mijlocie in sus, câinii se pun in cală, in cuști alaturi de o farfurie cu apa pe întregul zbor.
Catelusa mea a călătorit cu avionul in cală.
Doar avioanele low-cost nu permit câini, doar in cazul că persoana are un handicap.

| HadesSs a răspuns:

Eu zic ca teckelul se face destul de mare, doar daca e pui...dar depinde de la companie la companie daca te lasa sau nu oricum ar fi ai niste costuri in plus.

| IIIshaneIII a răspuns:

Daca cai pui pempars sa nu se cacee in avion, si dai mita 50e companiei poate te lasa

| Danielachan a răspuns:

Câinele plătește bilet de avion, ca orice alt călător.