| AndreeaAndreutza48 a întrebat:

Bună! Nu imi gasesc rostul in viata, nici motive sa traiesc si ma gandeam sa imi gasesc un hobbie ca sa alung cat de cat gandurile suicidale. Ceva idei de hobbie-uri?

31 răspunsuri:
| DemonLord a răspuns:

Alpinism,sărituri cu parașuta, bungee jumpinghee hee

| minrest a răspuns:

Un hobby. Lectura. Asta e un hobby care te si dezvolta. Alta idee; fotografia. Alceva, un sport, care iti place tie; miscarea in forta duce la eliberarea de endorfine, care dau o stare de exaltare pe termen scurt, si de multumire pe termen mai lung. Mult succes!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Incearca retete de prajituri, have fun in bucatarie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Drumetii pe munte, mers cu bicicleta.
Alergat prin parc.
Orice activitate fizică care te extenuează si nu mai lași loc gândurilor.
Sau poate cititul?

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Bună.

Vorbești engleză?

Dacă da, inspiră-te de aici, poți găsi ceva potrivit pentru tine :
https://en.m.wikipedia.org/wiki/List_of_hobbies

| Chesterr a răspuns:

Fa sex, este o metoda bună antidepresiva. Cauta-ți un iubit, și sa vezi cum scapi de depresie. Sportul de camera alunga depresia și o înțelegere bună venita din ambele părți.
Dacă te izolezi de societatea oamenii te vor zdrobi, unii cu înțelepciunea, unii cu prostia, dar vei fi vânata și bârfita la greu dacă nu te încadrezi în normele societății.

Persoanele tăcute, asociale, timide, sunt văzute ca niște fraieri în societate, sclavi. Fiindcă asta e mentalitatea, de dictatori, nu știu dacă sunt și alții din afara asa de needucați ca romanii și barfitori, dar, oamenii din orice chestie te va judeca, bârfi.
Asa ca băgați ceva în lumea asta de rahat, și fa ce simți, ca oricum vei fi luata sub roti de oameni.
Nu mai exista respect, bun simt, politețe în ziua de azi, nu mai impresionezi cu bunătatea, cu cât ești tu de cuminte, civilizat. Ipocrizia, falsitatea atrage oameni, cei valoroși sunt marginalizați, cei care își vad de treaba lor și nu deranjează pe nimeni.
Cu cât ești mai ipocrit, cu tendințe de psihopat cu atât mai mult atragi! Știu ca e paradoxal, dar ieși în lume sa vezi cum ei se numesc prieteni dar se bârfesc între ei, pe alții, judeca, adică romanul și țiganul nu are alta treaba decât sa bârfească, denigreze, și sa judece fără sa cunoasca omul.

| AndreeaAndreutza48 explică (pentru Chesterr):

Am o relatie deja, dar depresia mea survine dintr-o stima de sine redusa si am impresia ca nu merit nimic din ce am

| Chesterr a răspuns (pentru AndreeaAndreutza48):

Asta nu e depresie clinica, depresie serioasa, patologie. Dacă îți spun cum se manifesta la mine impietresti.
Cu ajutorul unui psiholog poți scăpa de asa ceva, repet asta nu e depresie clinica, maxim este episod depresiv. Un psiholog te-ar ajuta mai mult decât un psihiatru în cazul tău. La tine e o problema pe fond psihologic, nu Psihiatric.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AndreeaAndreutza48):

Cum ai ajuns sa ai respectiva stima de sine redusa? Ce lipseste din relatia ta? Cum te trateaza? Discuti cu el despre starile astea?

| AndreeaAndreutza48 explică (pentru GabiDumitrescu):

E vorba si de situatia de acasa, tata vitreg betiv si certaret

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru AndreeaAndreutza48):

Oh, imi pare rau sa aud asta.

| minrest a răspuns (pentru AndreeaAndreutza48):

Buna, Andreea. Obtine succese recunoscute de cei din jur. Pot fi rezultate scolare; rezultate in domeniul in care faci scoala, cum ar fi sa publici ceva in domeniu, posibil sa existe in domeniul tau revista in care pot publica studentii; performante in sporturi de masa, cum ar fi drumetii grele, ciclism, cros; recunostere in Hobby; implinire si armonie in relatie; si multe altele. Succesele recunoscute de altii ridica stima de sine! Mult succes iti ureaza mosu.

| Teo29 a răspuns:

Voluntariat, Smurd, Asociatii diverse, Sport de echipa, Un job part-time

| InYourPants a răspuns:

Sport