|

Bună!

Pisica mea de vreo 8 luni, are deja pui și e super atașata de mine, sta doar cu mine. Dar problema e ca nu stiu cum imi dau seama daca-și cauta un loc in care sa fete, pentru ca zilele astea trebuie sa se întâmple. Ceva, idei?

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| a răspuns:

Buna! Am trecut si eu prin aceeasi situatie cu pisicile mele. Eu stau la curte, iar in perioada in care erau gestante, nu prea ieseau afara. Posibil ai observat o schimbare de comportament, in sensul ca a devenit agitata si ca isi cauta un loc mai retras. Sfatul meu ar fi sa ii pregatesti o cutie incapatoare in care sa pui o perna uzata sau niste prosoape uzate, in baie de preferat, in cazul meu a functionat aceasta metoda. Sper sa te ajute!

2 răspunsuri:
| a răspuns:

E foarte devreme pentru o pisica de 8 luni sa ramana insarcinata, in mod normal la varsta asta ele ar trebui sa se joace cu ghemotoacele de hartie nu sa alerge dupa pisoi.Ca sa nu mai vorbim ca nu e inca maturizata sa poate fi in stare sa prinda soricei ca sa le dea de mancare la motanei.Dar in fine, degeaba o mai judecam acum, ca nu rezolvam nimic.Deci ea isi va gasi singura un loc in care sa fete, probabil ca atunci când ii va veni sorocul o sa dea semne de neliniste si in rest tu nu trebuie sa faci nimic, doar sa ai grija sa nu-si raneasca puii in momentele imediat urmatoare.Si poate ca ar trebui sa afli cine e tatal, ca sa isi asume responsabilitatile...

| explică (pentru anonim_4396):

Este lumea animalelor. Nu a oamenilor.
1. Nu este vina ei ca are pui la vârsta aceastaE pur și simplu vorba de motanii din jur și perioada de călduri.
2. Nu va fi nevoie sa vâneze, voi avea grija ca și puii, odată ce nu mai au nevoie de lapte, sa învețe sa mănânce.
3. Mi se pare intr-un fel ironic faptul ca ar trebui sa le caut tatăl. Primul lucru pe care îl va face, din instinct animal, va fi sa ii omoare pentru a se putea împerechea din nou cu pisica.
Multumesc de ajutor, ii voi cauta un loc potrivit!