| UnCopilMicuts a întrebat:

Acum o luna mi-am cumparat o catelusa shih-tzu. Acum are o luna jumate. I-am facut deparazitarea interna si primul vaccin. La incaput se tot scarpina si m-am uitat care e cauza. Ea avea purici. I-am cumparat de la pet shop o zgarda antipurici. Medicul mi-a zis sa nu i-o pun deoarece e prea mica si are si parfum. Acum am bservat ca i-a aparut si capuse...foarte mici. I-am cumparat un deparazitant picaturi...i-am pus o picatura cum mi sa recomandat dar degeaba. Nu stiu ce sa-i mai fac caci imi e mila de ea, e o catelusa foarte frumoasa nu o pot lasa asa. Mai am un catel pichinez care e afara si poate ca a luat de pe jos acele capuse. Spune-timi ce sa mai fac sad! Sfaturi cei care ati patit asa! Multumesc

1 răspuns:
| LebadaDeCristal a răspuns:

Bună! Mi s-a întâmplat la fel. Poți să-i cumperi de la un pet-shop o zgardă anti-purici pentru cățeluși,deoarece puii au tendința să muște zgarda,să se joace cu ea și așa mai departe,această zgardă este specială ca puișorii drăgălași să nu se intoxice.
De asemenea,eu am cumpărat de la un magazine din București sau Constanța,chiar nu mai știu,FrontlineCombo, este foarte bun și te poți sfătui cu medicul veterinar asupra sfaturilor mele.
O zi bună! Nu te îngrijora, cățelușii sunt sensibil și mai prostuți, nu se va întâmpla nimic! Dacă ți se pare că medicul veterinar nu se descurcă prea bine în cazul câinelui tău, l-ai putea schimba și să-l duci la alt doctor.Succes!