|

Buna TPU, am nevoie de ajutor, traiesc la curte si imi tin motanul afara, noaptea in casa (uneori) lui nu-i place să stea în casă și veterinarul mi-a recomandat să-l țin afara. Cu o săptămînă in urma am observat ca ceva e in neregulă cu el, nu manca, slabea si toata ziua dormea, apoi tatăl meu a observat că avea o capusa, i-am scos-o si într-o săptămînă s-a schimbat complet. Mănanca foarte bine, e jucăuș, doarme cat trebuie si nu este slab. De asemenea are o blană foarte frumoasă, il piaptăn si ii fac si baie dar nu mai doresc sa mai aiba capuse, ce pot sa fac? Exista pastile sau sprei împotriva capuselor si puricilor? Cabinetele veterinare sunt închise, nu pot sa consult veterinarul daca exista de unde le pot cumpara?
VA ROG URGENT!
DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da, se numește Bravecto este foarte buna eu le dau cățeilor mei, 3 luni nu duci grija de căpuși. Atenția la prima utilizare posibil sa ii crească ușor temperatura in primele 24 de ore să ai in casa un sirop pentru copii gen Nurofen sub 3 ani ii măsori doua liniuțe cu seringa de la sirop și îi dai. Nu trebuie sa te sperii e din cauza substanței active care stimulează producerea de anticorpi împotriva toxinelor din veninul căpușelor.
Ai grija totuși să iei Bravecto pentru pisica nu căței și neapărat în funcție de kg. Sa nu iei una mare în speranța că îi dai de doua ori din ea, în primul rând pentru că în trei luni expiră și în al doilea rând exista posibilitatea sa ii dai prea mult.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Noaptea, de obicei, mai pleaca la „intalniri". E bine sa ii lasi o „portiță", să mai iasă.

| a răspuns:

Întreabă la farmacia veterinară.

| a răspuns:

Mergi la farmacia veterinara si intreaba, iti vor da ori spray ori niste picaturi care se pun la o anumita perioada dupa gatul animalutului sau chiar o zgarda anti purici si capuse, tu alegi, eu personal pentru cainii mei prefer picaturile