| Cullgi a întrebat:

Buna TPU! Am o intrebare legata de căței. As vrea sa achiziționez un bichon maltez si locuiesc la bloc. Intrebarea mea este: daca ii cumpăr covoare absorbante pentru a-si face nevoile e obligatoriu sa il scot zilnic afara? Nu se pune problema ca nu as fi acasa însă imi e putin peste mână sa il scot de 3 ori zilnic afara. Ma gandesc si ca daca e de talie mica oare nu ar fi ok sa stea in apartament mai mult? As fi mulțumită daca l-as scoate o singură dată si in rest sa isi faca nevoile la covoras. Multumesc! Ofer funda! Mentionez ca nu vreau pisica deoarece sunt alergica.

Răspuns Câştigător
| MEDved45 a răspuns:

Căinii au nevoie de spatiu si timp.Sarind peste treaba cu,, Animalele sunt pentru curte", la început war indicat sa ii iei un absorbant sau poate chiar scutecele dar va trebui să le schimbi foarte des!

3 răspunsuri:
| Raven a răspuns:

Am o prietenă care s-a căpătat de un bichon obișnuit cu covorașe absorbante, nu vrei să știi cum face pe orice material textil de pe jos. Dacă scapi un tricou pe jos, în secunda doi face pe el, la fel pe preșurile de la intrare. Ca să nu mai vorbim de miros...O parte din plăcerea de a avea un câine constă în plimbările alături de el.

| Annastassia a răspuns:

Eu cred ca tu nu ai ideea ce inseamna sa umpli casa cu covoare pline de pipi de caine!
Normal sis anatos este sa scoti cainele afara zilnic, nu odata, ci de 2 sau 3 ori, de cate ori are el nevoie sa-si faca nevoile.
cainele nu se poate sa iasa afara 1 singura data pe zi ca sa et mutulmeasca pe tine, este practic imposibil, ca nu se paoet tine sa nu-si faca nevoile.
Cat priveste alergia ta, daca esti alergica la pisici, atunci esti alergica si la caini.
Cum nu ai chef de responsabilitati cu animalutele si mai esti si alergica, este bine sa nu-ti iei nici un animalut in casa, ia-ti in schimb unul de balana artificiala.

| Raducons a răspuns:

Trebuie scos afara si daca nu esti dispusa sa iti petreci timp cu el nu il lua. Sfatul meu este sa nu iei caine in apartament.Covoarele imbibate cu urina o sa miroase ingrozitor, ai grija ce faci.Cine vine in vizita va stramba din nas