|

Bună TPU!
Am o pisică gestantă (rasa British).
Nu-i place deloc sa stea in casa (trăim la curte) majoritatea timpului sta afara dar noaptea in casa daca o iau in casa se agita foarte tare sare pe pereți și aleargă toata casa nu se liniștește pînă n-o dau afara, asta nu era o problema.
Am fost la veterinar deoarece e gestantă, e la jumătatea sarcinii, veterinarul mi-a spus că acum faptul că se agita e foarte periculos pentru pui, ar putea sa moară si ca pot s-o las afara dar sa am grija sa nască în casa dar chestia e ca acum ea vine foarte rar, n-am vazut-o de 1-2 săptămîni dar bunii mei si părinții spun ca o vad peste 1 sau 2 zile, ei au vazut-o. Cum pot s-o fac sa aiba din nou incredere si sa stea acasa? Am decis ca maine sa stau toata ziua afara ca s-o pot vedea, ce sa fac?
VA ROG MULT!
DAU FUNDIȚA
MULTUMESC ANTICIPAT

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Isi cauta un loc sa nască. stii ce propun? Inceaca sa-i iei un Cos măricel de lemne si sa-i pui hăinuțe vechi in el: 1) vor avea mirosul tau parțial si se va simti confortabil 2) va trebui sa le arunci dupa ce fata si sa le înlocuiești cu altele mai bune. Incearca sa-i pui un tricou peste Cos(bagi mânerul si cosul in gaura, sper ca intelegi) si astfel se va simti ca intr-o vizuina, ceva. Tine puii intr-un loc cald, unde nu e niciodata agitație, ca mama sa nu-i mute. Daca vezi ca-i ia de ceafa si incepe sa se plimbe cu ei, urmeaz-o si pune intr-un fel cosul incat sa ii fie convenabil. Nu uita sa-i dai mancarea ei preferata(macar o data pe zi) si sa fii afectuoasă cu ea: stresul poate face mama puilor sa ii abandoneze sau chiar sa i manance.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil isi cauta un loc unde sa nasca, faza ca e periculos pentru pui nu stiu ce sa zic ca am avut si eu pisica si umbla peste tot, sarea garduri si nu au avut nicio problema puii

| a răspuns:

Pai și eu am pisica si nu ii place deloc in casa
Nici macar sa manance
Vine, isi ia mancarea, si iese din nou
Probabil este foarte stresata din cauza sarcinii
Asteapta sa facă pui, sa vezi cum evoluează situatia
Va cauta un adăpost pentru pui, cel mai probabil in casa... Nu poate merge cu ei peste tot