|

Buna TPU! Aseara a venit noul meu catel,un bichon havanez. Problema este ca astazi nu știu ce are,mananca,isi face nevoile,doar ca sta intins in pat si aproape doarme. Nu face absolut nimic. Nu stiu ce are, pare trist, e mascul si are aproape 3 luni. Va rog sa ma ajutati!

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu te ingrijora! E ceva temporar.
Cățeaua mea, un ciobanesc german, cand a venit asta vara prima oara la noi era speriată, fiind un loc necunoscut. Nu prea manca, mai mult statea intinsa si daca te vedea ca te apropii de ea, fugea si uneori se scapa pe ea. Ar trebui să ii arati ca e in siguranta. Nu-l agita, arata-i simpatie si iubire. Incearca sa-l mangai in locurile in care vezi ca ii convine. Incearca iei legatura cu vechiul stapan, poate acolo avea alte obiceiuri. Toate cele bune!

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Este absolut normal. Nu te îngrijora. Încă nu s-a acomodat cu noua locuință, cu oamenii. Nu încerca să o forțezi, arată-i puțină afecțiune din când în când mângâind-o pe burtică. În felul acesta se va apropia mai mult de tine. Vei vedea că va începe să și mănânce.
Să-ți trăiască!winking

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Este trist fiindca a fost luat de langa mamica lui.
Este normal sa fie asa pentru primele 1-2 saptamani, probabil va plange, fiindca este inca copilas mic si-i este doar de mamica lui.
Ia imagineaza-ti cum ar fiis a te ia cineva de langa parintii tai si sa te dea la alta familie. Ai fii fericit? cam acelasi lucru este si cu catelusul asta, ii lipseste mamica lui, fratiorii, familia lui.

| a răspuns:

Mai bine ca sta cuminte si nu te streseaza. E mai cuminte de fel, depinde, si oamenii unii sunt f activi, altii nu. Dar poti intreba un medic veterinar, el e cel mai in masura sa zica, o avea depresie, mai in gluma mai in serios. De ex pisicile dupa 2 ani, stau la fel, f linistite, cuminti, mananca si abia asteapta sa stea tolanita la caldurica. Sti tu ca e trist? L-ai intrebat tu "ma catelule, esti trist?"? Si el a zis "daaaa sefa, sunt trist"? Mai glumesc dar na, nu cred ca are nimic patologic. E simpatic si cuminte, ideal.

| a răspuns:

Te asigur ca si matahala asta e la fel de cuminte daca nu a fost dresat pentru paza sau atac.

https://lh3.googleusercontent.com/......-oAwED7FGq