| Katyk3229 a întrebat:

Buna TPU de mult timp am vrut să țin o pisica în casă de un an am o pisica brithish care este gestantă și doresc să o tin in casa cum pot sa-mi conving părinți tatăl meu nu prea vrea sa tina pisici in casa pe mama aș putea sa o conving dar pe tata nu stiu cum ei știu că am grija de ea va rog spuneti-mi cum pot sai conving un raspuns mai detaliat va rog
DAU FUNDITA!

Răspuns Câştigător
| SavverTvM a răspuns:

Ehh nici la mine nu a vrut ma asa tin caine in curte dar i-am zis ca i dau eu apa mancare etc ce i mai trebuie si a acceptat

I zici ca o ti la tine in camera si ca ai grija de ea/el a functionat la minewinking

| Katyk3229 explică (pentru SavverTvM):

Mersi mult chiar m-a ajutat părinți mei sunt de acord?

9 răspunsuri:
| Justme1997 a răspuns:

"Dincolo de beneficiile mai cunoscute, precum prezența calmă și plină de afecțiune a pisicii, caracterul ei obraznic și jucăuș, abilitatea de a supraveghea totul în liniște, torsul ei delicat și odihnitor... Cele mai importante 4 motive pentru a-ți lua o pisică rezultate în urma cercetărilor efectuate de WALTHAM® sunt:

O STARE DE SPIRIT MAI BUNĂ: În calitate de posesor de pisici, probabil ai observat deja efectele pozitive pe care le are pisica asupra stării tale de spirit. Micii noștri prieteni feline ne oferă confort prin simpla lor prezență și prin interacțiunea plină de afecțiune. În special femeile au mărturisit că se simt mai puțin singure în prezența lor2.
O INIMĂ PUTERNICĂ: Statisticile arată că posesorii de pisici beneficiază de o scădere cu 37% a riscului de infarct3, indiferent de vârstă. Cifrele vorbesc de la sine!
O STARE GENERALĂ DE SĂNĂTATE MAI BUNĂ: Dincolo de faptul că se simt mai puțin singuri, statisticile arată că, pentru adulții în vârstă, simpla prezență a unui animal de companie poate reduce numărul vizitelor la medic cu până la 15%4. Iată, deci, o diferență cuantificabilă! Avantajele acestui beneficiu sunt duble: unul este ameliorarea stării de sănătate și a stării de bine a persoanei vârstnice, iar celălalt este impactul financiar pozitiv asupra sistemului de sănătate publică. Beneficii pe scară largă!
STIMULAREA CURIOZITĂȚII COPILULUI: Pisicile trezesc un interes mai mare la copii în privința descoperirii naturii în ansamblul ei. Studii recente5, 6, au arătat că relația strânsă dintre un copil și pisica lui poate fi chiar mai apropiată decât cea dintre copil și frații lui. Mica ta felină devine realmente un membru al familiei tale!
După cum poți vedea, pisicile sunt fără îndoială benefice pentru sănătatea ta!"
Daca tot refuza, nu ai ce face

| Vikaa a răspuns (pentru Justme1997):

Mda,lume iresponsabila, sa vezi acum ce soarta naspa pentru puiuti cat si pentru mamica, inca niste amarati pe strada.Se pare ca n-a auzit de sterilizare, toate pisicile mele sunt sterilizate din cauza acestui fapt, mama nu vrea pui, cum nici eu nu vreau pui. Tatii sunt foarte incapatanati, iar soarta bietei feline nu e una buna.

| acerr a răspuns (pentru Justme1997):

Daaaaaaaa,sunt cele mai scumpe, dragalase nu am cuvinte, am avut 4. le iubesc din tot sufletul

| Vikaa a răspuns:

Daca este in prima luna de gestatie du-o de urgenta la veterinar s-o sterilizeaza, ii face avort+sterilizare, zi-mi orasu ca stiu unde sa te trimit.

| Demidol a răspuns:

Iar intrebi de pisica aia? Toata lumea ti-a spus sa o tii afara, nu in casa.

| acerr a răspuns:

Stai la bloc? daca stai la curte va pleca... le spui asa> de ce eu nu am voie sa tin pisica langa mine, mai ales daca isi face treburile la tava, si promite le ca tu faci curat, aspiri, plangi,, fii trist! trebuie sa accepte,

| Bianncax a răspuns:

Avand in vedere ca este gestanta, o sa iti fie mai greu sa il convingi. Poti incerca sa ii spui ca te vei ocupa sa dai puii spre adoptie si ii poti aminti ca ai grija de ea sau sa ii zici ca ii vei cumpara tu mancare

| popM188 a răspuns:

Ia-ti angajamentul ca o ingrijesti. mancare, curatenie, pieptanat