|

Buna! Va rog sa ma ajutați repede! Stau la țara și câinele meu in vârsta de 11 ani plânge de durere ce are la piciorul din spate. Știu ca algocalminul e bun la oameni in cazuri de durere, e voie dat si câinilor?! Mâine o sa-l duc la veterinar, dar in seara asta nu-l pot lasă așa

6 Raportează Evaluează
6 răspunsuri:
| a răspuns:

Să nu!
Sau având in vedere greutatea lui, de doar câteva kg, toacă pastila într-un mojar pentru usturoi, ia din ea doar puțin, bagă-o într-o bucată de carne să nu îi simtă gustul și să i-o dai așa. Dacă îi dai o pastilă întreagă riști tare!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru sadrian46):

Urme de mușcături nu are, am lăsat o liberă, ca de obicei e legata (e o ea de asta vorbesc la feminin) și brusc azi după masa a început sa plângă și după văd ca o doare piciorul și abia se misca din cauza lui. nu știi ce sa-i dau da nu o pot chinui, as vrea sa-i dau neaparat vreo pastila. A mai avut febra acum un an și i-am dat paracetamol și i-a trecut după puțin timp și n-am văzut reactii adverse. ce pot sa-i dau?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Pai ce a patit la picior? Si cainele meu mai iese pe strada si tabara altii caini pe el de vine acasa muscat de picior dar se vindeca.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Furnicuta000):

Urme de mușcături nu are, am lăsat o liberă, ca de obicei e legata (e o ea de asta vorbesc la feminin) și brusc azi după masa a început sa plângă și după văd ca o doare piciorul și abia se misca din cauza lui. nu știi ce sa-i dau da nu o pot chinui, as vrea sa-i dau neaparat vreo pastila. A mai avut febra acum un an și i-am dat paracetamol și i-a trecut după puțin timp și n-am văzut reactii adverse. ce pot sa-i dau?! Sunt îngrijorat

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Smiley2200):

Repet, o pastilă este o doză pentru un corp de 50 kg al unui om, dacă îi dai ceva pentru un om, la greutatea ei de 5=10 kg, riști să o îmbolnăvești.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Prima data ar trebui sa stii ce are inainte sa faci ceva.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează