| KKZKZJSIAIOS a întrebat:

Bună ziua!
Cățeaua mea (Bichon havanez), a fătat ieri (8 Mai 2021) 7 pui. Totul a decurs cât de cât bine pentru prima ei naștere, au fost doar câteva complicații la câțiva pui unde a trebuit să intervin să rup placenta și să tai cordonul ombilical pentru că, cățelușa nu îi curăța.
Însă problema este că mama este slăbită, refuză să mănânce, bea doar apă (și aia foarte rar), nu este energică/activă, când merge se cam "clatină", are diaree și câteodată îi curge un lichid negru/maroniu.
I-am comunicat aceste probleme medicului veterinar, mi-a recomandat niște pastile, un ser și niște bobițe starter în această perioadă, însă toate astea fără nici un rezultat, refuză să mănânce în continuare.
Vă rog să mă ajutați cu niște sfaturi cei care ați trecut prin situația aceasta și sunteți familiarizați cu subiectul. Chiar sunt speriată în ceea ce privește sănătatea mamei și nu știu ce să mai fac, AJUTOR!

2 răspunsuri:
| ZOZOKid a răspuns:

Trebuie sa vina un medic veterinar sa o vada acasa la tine.

| Phoenix1994 a răspuns:

Trebuia făcută operație de cezariană. Un bichon este prea mic pentru o naștere normală. Dacă ai cont de Facebook, intră pe un grup de bichoni și întreabă. Sper ca micuța să fie bine?