|

Buna Ziua.In ultimul timp am inceput sa dabez foarte mult. Ma refer ca fac asta peste tot, cateodata chiar si in mijlocul propozitiilor. Colegii si prietenii mei ma ridiculizeaza pentru acest lucru. Voi ce parere aveti? Este normal? Voi ati putea fi prieten cu cineva care dabeaza constant?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

In primul rand nu vreau sa ma cred o sefa sau ceva de genul. Dacă vorbești de DAB afla ca acesta de face doar in anumite situatii. Cum ar fi atunci cand ai castigat un concurs, un pariu etc. Si in al doilea rand DAB-ul nu se face peste tot si de fata cu oricine. Adica daca mergi sa zicem la o nuntă sau la o petrecere de adulți de aceea eleganta nu te apuci sa faci DAB dupa fiecare minut. Aceasta chestie poate deveni o obsesie. Eu am o obsesie de ami pocni degetele (nu intreba). Oricum poti scapa de aceasta obsesie rugand pe cineva care sta cel mai mult cu tine sa te piste sau sa te cîrpească etc. atunci cand faci foarte mult DAB. Sper ca te-am ajutat. Sa nu te super. Si da eu as fi prieteni cu unul care face DAB constant doar ca las ajuta sa treaca peste faza asta. laughing

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Ce spanc o mai fi insemnand si a daba?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru suntserios):

Https://media.giphy.com/media/x4gQEhf736ZMc/giphy.gif

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Tu cand termini de spamat cu *** ala de site?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Hai că am învățat ceva nou astăzi: ce înseamnă "a daba". Nu realizasem că este un gest atât de popular încât are nevoie de un nume.

Acum, că știu ce înseamnă, îți pot spune cu toată sinceritatea că prietenii tăi au dreptate să te ridiculizeze. Cineva care face acest gest frecvent și fără nici un motiv este întradevăr ridicol.

Este ca și cum ai spune "ta dam-tam!" din senin fără ca nimeni să fi făcut vreo glumă.

"- Un covrig vă rog"
"- Ta dam-tam!"

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează