| angeldevil_7103 a întrebat:

Cam cat ar costa o pereche de perusi + cusca total(dar o pereche de porcusori de guineea sau hamsteri cu cusca cu tot) Care dintre speciile de mai sus sunt mai avantajoase?(multumesc voi da funda +vot)

Răspuns Câştigător
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Studiez medicina veterinara:
Pai perusii sunt intre 40-70 lei (nu iti recomand sa ii cumperi de la piata de animale) ci de la un crescator poti cauta pe net, cusca variaza 40-80 lei.
Hamsterul este intre 20 si 40 lei.Depinde de care vrei, cel mic Roborovsky sau cel de talie mai maricica Sirian.Cusca e undeva la 40-50 lei.
Si porcusorul de guineea costa 40 lei, cusca 40-100 depinde daca vrei sa fie simpla sau mai complexa.
Eu am avut perusi, hamster si porcusor de guineea.Si momentan am pisica.
Eu iti recomand sa iti iei porcusor de guineea, si sa iti spun de ce, cu perusii nu poti face nimic, trebuie tinuti in colivie, mai le dai drumul din cand in cand sa zboare (e o prostie raspunsul lui Smocky nu prea vad cum ii inveti sa vorbeasca), mi-e imi dadeau desteptarea la ora 4 dimineata..De la 4 dimineata pana pe la 22-23 seara tot cantau.
Cat despre hamster, am avut neplacerea de a cumpara unul care era agresiv.Hamsterii sunt foarte speriosi (nu toti dar majoritatea) si nu ii poti lasa afara din cusca, deoare ce fug, se baga pe sub pat si pe unde apuc si in caz ca ajung sa fie lasati liberi pot rontaii firele (cablu, pc etc)
Porcusorul de guineea e nocturn ca si hamsterul dar nu e sperios, il poti lasa liber si chiar sa il plimbi afara in ham special pentru porcusori de guineea! ( Se gaseste la pet-shop ).
Eu il plimbam noaptea, era super.

Acum alegerea iti apartine.
Succes! happy

| Alinna20 a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Scuze nu vreau sa te superi pe mine si nici nu iti spun cu rautate dar eu mi-am invatat 2 perusi sa vorbesca!

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru Alinna20):

Nu e o problema, eventual au invatat sa imite unele cuvinte, nu sa si vorbeasca in sens de a comunica.

| Alinna20 a răspuns (pentru MeimeiPinguinu):

Asta asa este pentru ca nici un animal nu comunica.

4 răspunsuri:
| smocky a răspuns:

Buna! Perusi(1) este 30-35 lei, daca vrei pereche (mascul, femela 70-75 lei) plus cusca, gasesti la 40 lei, te duce la un milion 200 maxim!
Porcusori de guinealaughing trebuie sa fi cineva sa iei (prea scumpioh go on ) hamsteri ieftin. 60 lei! Recomand perusi! Cei mai accesibili, in plus ii poti invata sa vorbeasca!:X, fiind ceva foarte funnylaughing Papaaaa!