| PsyhoChild a întrebat:

Cateaua mea(pechinez corcit) a fatat acum o luna si 11 zile 3 catei.
La inceput toti pareau sanatosi, dar unul din ei nu a mai crescut deloc.
Este aproape cu jumatate mai mic decat ceilalti 2.
Celor 2 le-au crescut dintii, dar cel mic are doar 2 dinti foarte mici in gura. Se vede si dupa comportament ca este slabit si oboseste rapid.
Problema este ca ceilalti il bat si cand vine mama sa le dea sa suga cei 2 mari nu il lasa sa stea cu ei.
Este normal? Adica am auzit ca unul dintre nou nascuti este mai slab in general si moare, dar a trecut o luna si ceva si nu a murit.
Suge de la mama cand poate si el(in general cand are loc de ceilalti 2) si poate sa-si faca treburile.
Mentionez ca tatal celor 3 este un caine de talie mai mare decat mama.Am auzit ca o catea poate lua pui cu mai multi caini. Oare sa fie asta cazul?
La veterinar nu doresc sa-l duc deoarece la toate cabinetele din oras le-a crescut pretul la tratamente si vizite exagerat de mult (ganditi-va ca o consultatie costa 70 de lei inainte si acum costa 150)
Deci ce ar trebui sa fac? Daca il hranesc cu formula speciala de lapte cu vitamine se mai dezvolta?

3 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Dacă formula aia e pentru câini, da, dacă nu, nu.

| Baddboy a răspuns:

Pune-l la supt singur.
Pe ceilalți doi închidei până mănâncă. Zi de zi până capătă putere și el
Daca s-a născut mai slăbuț, nu înseamnă că nu merită o șansă la viața.

| Arna a răspuns:

Bună! Eu te sfătuiesc să îl duci la veterinar. Știu că ai spus că nu îți dorești asta, însă în joc este viața unui suflet iar răspunsurile variate pe care le poți găsi pe internet pot fi neconcludente și pot chiar să-i facă mai mult rău. Un specialist este cel mai în măsură să te ajute, mai ales când e vorba de necuvântătoare care nu își pot exprima durerile prin cuvinte așa cum o fac oamenii când spun că îi doare nu știu ce. Înțeleg perfect faptul că e deranjant ca prețul veterinarului să se schimbe atât de mult, în condițiile unei astfel de situații globale care aduce cu sine crize economice, situații financiare instabile sau modeste, etc., dar acesta este "prețul" pe care trebuie să-l plătești odată ce te hotărăști să îți iei câine și să îl lași să facă și puiuți. Gândește-te că este în joc viața unui suflet care acum suferă, iar cu cei 150 de lei investiți în sănătatea sa, îl poți salva. Cu siguranță gestul bun pe care îl faci ducând cățelul la veterinar și cercetându-i sănătatea, în condițiile în care plătești mai mult, deci faci un efort financiar mai mare, se va întoarce la tine înzecit, prin altă formă. Sper să recurgi la decizia cea mai înțeleaptă și cățelușul să se facă bine și sănătos rapid. Multă sănătate!