| Saskesai a întrebat:

Cum pot scapă de puricii de pisica? Ii fac baie cu șampon special ii omor și scot in timpul băii și după baie o mai controlez dar după tot o văd ca se scărpina și ii mai găsesc. Ce pot sa fac sa scap definitiv ca nu mai suport, mai lasi și chestii micuțe negre in blana e sunt acelea oua sau fecale? Mersi

7 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Este o zgardă anti purici.

| Saskesai explică (pentru sadrian46):

Mai bine scăpăm de tine, aparent esti un parazit mai mare

| sadrian46 a răspuns (pentru Saskesai):

Gabicoo ți-a spus să scapi de pisică, nu ne încurca.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Vezi ca samponul contra puricilor doar previne...

Insa, daca are deja puricei, du-te la orice farmacie veterinara. Also, poti merge si la cabinete veterinare, dar platesti mai mult pentru acelasi produs.
Sunt sute de produse pe piata impotriva parazitilor externi.
Daca cauti ceva mai ieftin, ia PARAKILL, produs romanesc, dar eficient (se aplica cate o picatura la ceafa animalului, unde nu se poate linge: o picatura la un kilogram; daca are 5 kg pui 5 picaturi, daca are 8 kg pui 8 picaturi etc; in cazuri grave, daca e plina ochi de purici se poate dubla doza. Dar nici inainte, nici dupa ce ii vei pune la ceafa picaturile, sa nu ii faci baie sau sa o tii in ploaie. Macar cateva zile. Vreo 4-5 saptamani ai liniste. Chiar si mai mult daca nu intra in contact cu alte pisici contaminate.
Sau, daca cantareste mai putin de 8 kg, poti opta pentru zgarda FORESTO, e super, de calitate, ofera protectie 8 luni. Dar costa peste 100 de lei (nu stiu la pisici, dar pentru caini e destul de scumpa, insa merita).
Du-te si cumpara, nu o lasa asa, se chinuie si ea, te chinuie si pe tine. Ea ii da mai departe, e generoasa...))

| gabicoo a răspuns:

Scapi de pisică - scapi și de purici

| GicaGigekGica a răspuns (pentru gabicoo):

La asta ma gandeam si eu laughing

| Andreimihaitaureete a răspuns:

Du-te la farmacie spune-i ca ii faci baie cu sampon special si degeaba sunt niste fiole mici se puna la fiecare picior si nu mai sunt purici