| Skarr a întrebat:

De curând am luat o pisica de afara. Și sta in pat cu mine și mă uit că am patul plin de par. Deși nu se vede că e alb in mare parte și cu restul patului nu se vede. Dar e plin. Cum fac sa nu mai am așa par in pat? Am incercat sa-i dau cu peria de pisici dar nu prea se ia părul pe perie și nici nu sta. Daca i-as lua un pătuț și l-as pune în altă parte oare o să doarmă acolo sau tot in pat?

6 răspunsuri:
| Furnicuta000 a răspuns:

Ar trebui sa o perii pe pisica foarte bine cu o perie speciala pentru pisici, din aia cu dintii desi din sarma care au la capat niste punctulete din plastic sau cu perii foarte desi din plastic.
Si neaparat sa iti iei rola de scame, dai cu ea prin pat si se lipeste tot parul de pisici pe ea. Eu am 3 pisici si rola de scame ma salveaza. Se gaseste la multe magazine. Pot sa iti spun ca o gasesti sigur la Pepco (costa 5 lei si vine cu 3 rezerve), la Sinsay, la Jumbo si sunt multe alte magazine.
Totusi asa sunt pisicile, lasa par, indiferent de cat le perii sau cate tratamente le faci pe la veterinar. Dar daca lasa par exagerat atunci inseamna ca are o problema de sanatate

| Vântulalb a răspuns:

Pisicile lasa par. Nu o mai tine cu tine in pat. Dezvat-o rapid. Exista riscul sa inhalezi par de pisica si sa-ti infectezi grav plamanii. Fa-i un culcus separat.

| Skarr explică (pentru Vântulalb):

Am mai auzit asta. SI de atunci mereu simt ca ma gadila ceva la nas. si daca nu am nimic

| Vântulalb a răspuns (pentru Skarr):

Parul pisicilor este foarte fin. De multe ori nu il vezi, dar il simti.

| NonZarek a răspuns:

Singura modalitate e sa doarmă în alta parte. Dacă doarme în pat cu tine de mult timp, probabil va dura puțin pana sa se acomodeze în alta parte, dar nu ai ce sa faci. Cumperi un pătut comod pe care îl așezi în alta încăpere, închizi ușa la dormitorul tău pentru a nu putea întra și gata, asa o vei învața sa doarmă unde trebuie.