|

De curând mi-am achiziționat un iepuras de casa pitic,mă rog,el a crescut destul de mare și as vrea sa iau o cușcă pentru ca e obișnuit pe afara, dar vreau sa-l obișnuiesc si in cusca (cand il bag in cusca incepe a roade grilajul, care cred ca e un semn ca nu-i place acolo si ca e prea mica) momentan dețin o cusca de 58 cm lungime, ce cusca ar fi buna? Una mai mare, dar sa nu fie foarte scumpa.
2. Am auzit ca așternutul care seamana cu rumegusul ar fi nesănătos, pareri? Eu deasupra acelui talaș am pus un covoras din acela de baie cu gaurele, ce parere aveti, e bine?

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Buna!
Eu am multi iepuri. Ca asternut folosesc paie, acel fân din tot felul de plante si ei sunt foarte multumiti. Cat despre cusca, va dura ceva pana ce se va obisnui daca nu a mai stat pana acum in vreuna. Cumpara o cusca ceva mai mare, in care sa se simta confortabil, sa aiba loc sa se miste si sa topaie. Daca stai la casa, poate ii construiesti tu una si faci si o mica economie... Sa pui cusca intr-un loc foarte linistit, in curtea din spate de ex, daca ai. Am un iepure care sta intr-o cusca improvizata din scanduri pusa pe un butoi, un loc unde pisicile nu pot ajunge, si e foarte fericit, are liniste si se poate misca in voie, are nevoie si de putin spatiu ca sa se miste.
Sper ca te-am ajutat

1 răspuns: