|

Hei! Dau funda! Stie cineva daca ACE-ul (cel pentru rufe) este bun pentru dezinfectarea unei colivii. Vanzatoarea mi-a spus ca este clor si am inteles ca, clorul e bun pentru ce imi trebuie, dar totusi! Nu prea imi suna bine ceva pentru curatarea rufelor sa fie bun pentru colivie! Mulțumesc!

3 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Clorul nu omoară neapărat bacterii sau viruși. doar îi elimină mecanic de pe suprafață. Dacă suni un medic veterinar sau mergi la o farmacie veterinarăș ei îți pot recomanda un desinfectant specific mai sigur. Astfel poți asigura o viață mai lungă păsării pe care o pui apoi în colivie.

2 răspunsuri:
| a răspuns:

ACE contine o cantitate mare de clor, un dezinfectant foarte eficace si puternic, folosit de mult timp.
Varul si clorul se folosesc pentru dezinfectarea coteturilor de animale, ale spatiilor inundate si in multe alte cazuri.

La ce trebuie sa ai grija: SA NU INSPIRI gazul emanat de praful /solutia /gazele (vaporii) de clor, fiindca este foarte iritant!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

"Vanzatoarea mi-a spus ca este clor"
cand dai cu rahatul ala te sfatuiesc serios sa nu respiri (1-2minute nu o sa mori daca iti itii respiratia atat timp), si apoi sa iesi pe usa si sa nu revii 1-2h cel putin... EVIDENT cu aerisire totala in camera/garsoniera/apartament
aftfel tu si pasarea o sa aveti CEL PUTIN placerea unor complicatii pulmonare, cauzate de expunere la clor,
CLORUL E UN DEZINFECTANT, dar totul tine de concentratie, E ALFEL SI O OTRAVA!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează