|

Hey, TPU.Am avut o pisicasad Ieri, mama a dat-o, a zis ca nu putem sa o tinem ca avem o casa destul de mica, am dat-o inapoi persoanei care ne-a dat-osad pur si simplu o iubeam! Nu ma pot obisnui cu ideea ca stiu unde e pisica mea, o pot lua oricand dar nu pot, dar in orice clipa, persoana aia o poate da mai departe si nu o voi mai vedea niciodata.

Intrebarea mea e.

Cum imi pot convinge mama sa mi-o ia inapoi cat mai repede? Sau macar sa o pot uita...va rog, nu raspundeti la misto!

6 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Nu poti sa-ti convingi mama si nici sa aduci pisicuta inapoi.
Deciza fost luata de mama ta si tu trebuie sa inveti sa-ti respecti mama si deciziile ei.

Răspuns Apreciat de Editori
| a răspuns:

Îi spui frumos că tu ţii foarte mult la acea pisicuţă,că te-ai ataşat foarte mult de ea şi o rogi să te lase s-o iei înapoi promiţându-i că te vei ocupa numai tu de nevoile ei.
Dacă te lasă,trebuie să te ţii neapărat de promisiune,asta dacă nu vrei cumva să ţi-o dea iar la cineva.(să te duci tu să îi cumperi de mâncare,nu neapărat din banii tăi pentru că nu cred că îi ai încă,să îi dai tu să mănânce,să-i pui apă, să te ocupi de litiera ei, să o perii, să faci curat după ea dacă face vreo boacănă).
Dacă o să vadă că te ocupi tu de tot ceea ce ţine de ea, nu va avea de ce să se plângă.Să fie foarte rare dăţile în care apelezi la ajutorul mamei tale. (doar dacă se întâmplă ceva ce te depăşeşte)

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru J0LIE):

Ms mult! O sa incerc... sper ca o voi lua inapoi...imi pare rau ca nu ti-am dat tie funda, m-am grabit s-o dau prea repede

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
4 răspunsuri:
| a răspuns:

Cand vei fi mare, iti vei construi o casa incapatoare, unde vei putea tine cate pisici doresti - si reusesti sa cureti dupa ele.winking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ioneasco mi e mila de plozii tai, și o piatră e mai sensibila decât tine

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Cati ani ai?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează