|

Husky-ul meu are imediat 3 luni, dar este foarte foarte rău în sensul că dacă-l las liber își face de cap intoarce orice pe dos, incearcă să mă muște de picior (probabil din joacă adică sper ). Sigur când o să fie mare o să fie puțin agresiv probabil să și muște. Dar ideea este că de ce ar vrea chiar pe mine să mă muște happy, când vine la mine și mă prinde de picior ii dau peste bot, se calmează, se joacă dar peste o oră iar își incearcă norocul. Of of. Ce aș putea face?

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Si eu am un caine care atunci cand era mic facea la fel, cand va creste dupa 2 ani va fi mai matur si nu va mai intoarce totul pe dos, acum este pui si este normal, legat de faptul ca musca il certi mereu, o face in joaca asa faceau si catei mei e ceva normal, nu trebuie sa te duci neaparat la dresaj.

| explică (pentru millar):

Am observat, da ai dreptate, când sunt mici sunt ca noi cand suntem mici, nu știm multe chestii, totul reprezintă la ei o joacă. L-am plimbat azi puțin și s-a comportat exemplar.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Husky au grave probleme cu capul, se stie. Momentan simte nevoia sa muste si sa roada, i-ai o jucarie speciala, ei la varsta asta inca mai au dinti de lapte. Incearca de pe acum sa il dresezi, mai tarziu iti va fi greu. Macar sa stie comenzile de "sezi" si "la pas" te va fugari atunci cand va fi mai mare. Succes!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Să îl duci la dresaj urgent. Nu vrei să facă așa și când va fi adult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează