|

Mă puteți ajuta? Îmi doresc foarte mult să încep să confecționez bijuterii hand made, însă nu prea găsesc materialele de care am nevoie. Așa că aș avea nevoie să îmi sugerați câteva site-uri de încredere de pe care să pot comanda chestii gen mărgele, clești, panglici, ață metalică/șnur elastic pentru înșirat mărgelele, ș.a.m.d. Inițial voiam să comand de pe aliexpress pentru ca are preturi foarte mici, dar nu îmi inspiră prea multă siguranță.

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Samargelim.ro
daca vrei comanda mai mare de briz-brizuri de genul chiar merge ali-express. Vin intr-o luna dar iei cu preturi mai bune. De acolo mi-am luat de exemplu pana si pungulitele in care pun bijuteriile pentru livrare.
Clesti buni si usor de manevrat gasesti mai bine la magazinele de constructii mai mari si iti recomand sa le incerci cum se simt in mana mai intai.

| explică (pentru Dandinelle):

Referitor la aliexpress, m-am speriat de faptul ca exista posibilitatea ca produsele comandate sa nu ajungă, iar banii sa nu îmi mai fie returnați. Din cauza ca vin, de exemplu, din China și ar putea "sa se piardă" pe drum. Nu știu cât de adevărat este...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Rallu97):

Eu nu am avut probleme, poate mai stie careva pe-aici alte solutii

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
RăspundeRăspunde Raportează Evaluează