| Lecaalex123 a întrebat:

Salut TPU, pe 15 ianuarie am dat cateaua mea la monta ( Rotwiler).
Trebuia sa nasca pe data de 15 martie, adica ieri, eu am uitat de asta, am fost plecat cateva zile, azi cand am ajuns acasa, am vazut un pui in cusca, era mort.L-am luat sa vad daca misca sau ceva de genu, dupa a venit cateaua si l-a luat in gura.Credeam ca il baga in cusca. Dupa a inceput sa-l manance, am incercat sa il scot dar nu am putut, l-a mancat pe tot, vreau sa mentionez ca catelul era destul de maricel si avea si par( am citit ca la prima nastere de cele mai multe ori se intampla asa) dar la nimeni nu a nascut doar 1 pui.
Imi dati niste sfaturi? Ce s-ar fi putut intampla?

1 răspuns:
| Necunoscutu92 a răspuns:

Puii aveau blanita cand au fost fatati? Catelusa este la prima fatare? Daca da nu iti face griji. Daca gestatia catelusei nu a fost de cel putin 2 luni si 3 saptamani, atunci puii au fost fatati prematur, iar unele cateluse isi mananca puii fatati prematur. Tot asa se intampla si la feline. Cand eram copil s-a intamplat acelasi lucru cu pisicuta mea: era la prima gestatie si fatase prematur si si-a mancat puii.
Eu zic sa mai incerci. Daca vezi ca si la a doua fatare face la fel (ma indoiesc ca va face la fel daca duce gestatia la final), atunci o poti steriliza)
Înțeles?