Sincer, nu recomand sa fumezi nimic. Stiu ca pare interesant si masculin, insa nu cred ca merita sa faci din asta un tabiet. Adica e ok sa le incerci si sa inveti cum sa le fumezi, in cazul in care ajungi vreodata la un eveniment sau la un party, si vrei sa te destinzi. Dar sa faci asta frecvent, e cam aiurea pe termen lung.
Poți să le încerci liniștit pe ambele deși recomand să începi cu trabucul pentru că e mai simplu de folosit, pentru pipă ai nevoie de tutun, de futac, perii de curățare, îți ia ceva să te obișnuiești cu modul de utilizare. Mare grijă, la trabuc și la pipă fumul se trage doar în gură, nu și în plămâni ca la țigara normală.
O sa-ti distrugi viata si sanatatea daca incepi sa fumezi, nu te apuca de asa ceva, iti faci rau singur, o sa mori mai devreme, o sa fi o leguma. Mai bine economiste banii aia, nu stii cand o sa ai nevoie de ei, mai ales in situatia in care se afla lumea acum: recesiune. E foarte important sa economisesti bani. Daca romanii vor continua sa-si cheltuiasca banii fara limite, nu va fi bine deloc. Trebuie sa fim mai cumpatati.
Știi care e treaba cea mai nasoală cu fumatul?
Este că îți ia bucuria de a trăi. Odată ce se instalează viciul, nu o să te mai poți bucura de niciun moment frumos din viață pentru că mereu o să te bântuie nevoia de a fuma.
Dacă poți să te lipsești de un viciu care îți aduce mai multe neplăceri decât satisfacțiile, de ce să te legi la cap inutil?
Nu ar fi mai bine sa cauti alte experiente?
A fi barbat nu inseamna sa fumezi, sa puți si sa arati ca o maimuta.
eu zic ca daca tot incepi cu tutunul, sa bagi si niste iarba. Tot pentru relaxare si experienta. Dar totusi pentru experiente extreme mergi direct pe hasis ca sa fi sigur ca capeti experienta si pe domeniul asta. Si asa esti sigur relaxat.
Omule lasa naiba prostiile ca ti se pare mai barbateste fumatul si economiseste banii. Cel mai barbatesc lucru e sa stii ca orice s-ar intampla, 10 ani traiesti linistit fara sa muncesti tu sau familia ta.
Găsești alt hobby! Dacă te apuci de așa ceva s-ar putea sa începi să fumezi și țigări. Mai bine investește în alt ceva. In Mașină, haine noi, etc. Nu recomand. E doar părerea mea!?