|

Se poate invata limba germana la perfectie in 3 luni?

In Germania, trockenbau este si scoala cu predare in limba engleza?

7 Raportează Evaluează
7 răspunsuri:
| a răspuns:

Eu am facut germana 3 ani si de abia daca stiu cateva lucruri. NU ai cum sa inveti in 3 luni, e foarte complicata, e diferita, gramatica e aiurea, cuvintele sunt unele lungi de nu-ti incap pe un rand, iar pronuntia e...complicata.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Nu stiu sa-ti raspund la a doua intrebare, dar la prima e foarte simplu: Bineinteles ca nu poti invata limba germana in 3 luni! Cel putin ai putea sa inveti cate ceva, poate sa incepi sa intelegi limba si sa vorbesti putin, asta cu foarte mult efort. In niciun caz la perfectie. Unii oameni se schinuie cativa ani sa o invete...

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

In 3 luni limba germana la perfectie...nu prea cred am facut si eu un an de germana si e o limba foarte grea mie personal nu mi.a placut desi parintii mei insista ca e o limba importanta pe care trebuie s.o invat.Revenind la subiect imi pare rau dar 3 luni mi se pare prea putinhappy

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
Răspuns utilizator avertizat
| a răspuns:

Trockenbau inseamna ghips-carton mai nou placile de rigips de la noi din ro! eu sunt in Germania de 5 luni si lucrez in domeniul constructilor. nu poti invata in 3 luni germana la perfectie. dar de pot ajuta cu un curs audio foarte bun care te invata esentialul.si iti explica foarte bine... si pronuntia!

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru StauDeSase):

Trimite-mi si mie sau spune despre curs audio de care vorbesti....astept un raspuns.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ce e cu viata voastra normal ca o poti invata in 3 luni
Dar depinde cat de mult vrei sa inveti germana si iti dau un sfat ori faci ore de germana sau inveti de pe net sau poti sa faci ambele si ore germana intensiva in 3 luni vorbesti la perfectie dar orele sa fie de 4-5 ori pe saptamana...Adica sa iti spun ca prostii astia nu stiu germana in capul ala pronuntia nu e grea deloc trebuie sa stii alfabetul si dupa iti e usor cu pronuntia eu iti pot da un site de pe care sa inveti pentru un inceput ce e mai esential asa...Deci bafta punete bine pe germana daca vrei la perfectie sa o inveti si eu in vara ma mut in germana iar la scoala eu nu invat ce imi trebuie mie la scoala dar invat de pe net si fac ore cu profesor si intro luna deja iti pot face descrierea unui parc de distractii unui animal unui om unui loc la orice vrei tu si stiu si fraze ai nevoie doar de ambitie sa inveti germana.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează