|

Stie cineva daca se pot găsi prin second-hand-uri prin Iasi echipamente de fitness(gantere, bare, discuri etc.)?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu vad cum ar tine un second hand asa ceva, tinta lor sunt hainele purtate.
Aceste tipuri de echipamente le gasesti la anumite sali de forta care dau faliment si sunt scoase apoi la vanzare, vezi pe olx poate gasesti ceva.
Daca iti trebuie pentru acasa nu vad de ce nu ai cumpara de noi, sau mai ieftin te-ar ajunge daca ai face la o sala de forta antrenamentul.
Daca vrei sa iti deschizi tu o sala de forta atunci mult mai rentabil este sa cumperi cum am zis de la o sala de forta care a falimentat dar trebuie sa gasesti asta, iar internetul este singurul unde vei gasi.
Din cate sti exista si societati comerciale care aduc aparate in sistem second hand din strainatate, ma refer in special la aparate scmpe care de noi costa mii de euro cum sunt bandele de alergat profesioniste care ajung la cateva mii de euro, helcometre avansate etc

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Ai 2 variante pentru echipamente ieftine. Prima ar fi internetul dar treaba nu e valabila decat daca vanzatorul e din Iasi pentru ca echipamentele tind sa fie grele si transportatorii taxeaza la greutate.

A doua e sa cauti targuri in oras. Cred ca ar trebui sa fie si in Iasi targuri sau piete unde oamenii isi vand chestiile pe care nu le mai folosesc. Acolo ar fi cea mai buna sansa a ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează