Cei mai activi useri din categoria Informaţii Utilitare pe 10 August 2022 sunt:
Se pot achiziționa meniuri și băuturi cu voucherele de vacanta (cardurile de vacanță)? Utilizarea voucherelor de vacanta include o gama larga de servicii turistice (cazare, masa, servicii divertisment...? (mai mult)
Buna! Daca la nivelul unei clase de liceu se organizeaza o excursie, cu un cadru didactic care nu este dirigintele clasei este obligatoriu ca dirigintele clasei sa vina in excursie?
Buna, pe ce site pot face autocolante/sticker personalizate si nu foarte scumpe?
Bună TPU, azi am susținut proba de evaluare nationala la română. Este posibil să îmi fie anulată lucrarea dacă mi- am scris prenumele din greseala la subiectul doi eu fiind naratorul (sunt mai...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa-mi iau un cross și nu am bani.m-am gândit sa ma angajez la glovo dar nu știu dacă pot la vârsta mea, am 16 ani. Și cam cât poți sa câștigi pe luna?
Salutare, se pricepe cineva aici in arme Airsoft, are cineva arma asta? https://www.emag.ro/pusca- electrica- airsoft- cm- 522- cyma- fb3432/pd/D4MZLFMBM/?X- Search- Id=3feb65f2c371a0c80db9&X- Product-...? (mai mult)
Am patat un obiect de mobilier cu albastru de metil. Am incercat sa sterg si nu se ia. Stie cineva ce pot face in cazul asta?
-Poate afla noul angajator data la care am încheiat munca cu vechiul angajator? Cum poate afla?
Daca comanzd doua lucruri de pe olx in acelasi timp si vin in aceeasi zi, transportul se pune la pret doar o data sau pe fiecare obiect?
Daca cumperi un produs de pe eMag si sa iti vina la easyBox, cate zile va sta acesta acolo?
Buna ziua, știe cineva prin ce metoda poate funcționa un proiector video și un tv Smart.Adica proiectorul să poată reda ce se vede la tv.Am incercat cablu HDMI și nu funcționează. Mentionez că...? (mai mult)
Salut TPU! Ziceti-mi si mie rime gen,,Il sti pe Dulap care-ti da cu... in cap'' rime cu,, Il sti pe x''
La inchirierea unui scuter in Grecia trebuie lasat garantie vre.un document/bani?
Stie cineva de ce cand scriu la OLX la contact o problema la trimitere primesc eroarea asta?Class.c_contact_olxro.runSave: line 52, column 1Ideea e ca nu pot edita categoria la un anunt si nu...? (mai mult)
Salut TPU! Apa cu oțet de bucătărie(mai multa apa într-o sticlă)provoacă privire daca e pulverizat in ochi?Nu de alta dar niste prieteni au făcut un "prank"util
Hello,daca cineva mi-a trimis niste bani prin transfer bancar si mi-a gresit numele, insa a scris iban-ul meu corect, banii vor ajunge la mine sau vor fi returnati catre cel care I a trimis?
Care sunt cele mai eficiente pastile daca vrei sa te sinucizi? Sau cel mai sigur e sa te arunci de la etajul 10? Dar dacă nu ai curaj sa te arunci de la etaj și nu ai pistol ce faci? O sa îmi fac ...? (mai mult)
Cei care aveti permis de conducere toate categoriile, care categorie vi s-a parut cea mai grea? Dar atestatele, care sunt cele mai greu de obtinut?
La meteo se spune ca ploua in toata tara. La mine nu ploua. La voi ploua? Cum e la mare?
De ce Revolut le cere oamenilor adresa locuinței?
Salut, recent mi-am făcut cont nou de Instagram, însă nu pot sa pun o anumita temă în conversație sau să răspund la anumit mesaj, am incercat tot și de toate, help!
Exista vreo harta cu punctele de reciclare din toate orasele (ma intereseaza DOAR aparatele acelea care iti dau banii inapoi pe ambalaje)?
Este adevărat că Revolut oferă 50 de ron gratuit?
Daca te impusti in inima ai sansa sa ramai paralizat?
Buna dimineata! Sunt pe aici membri ai site- ului "Nikonisti"? Vreau sa- mi fac cont acolo ca sa pun o intrebare si nu reusesc. Fac contul, cand intru pe forum imi cere din nou inregistrare. Fac alt...? (mai mult)
Salut, vreau sa ma mut cu prietena mea in chirie, avem amândoi 19 ani eu am un salariu de 3500 de lei pe luna ea de 2300, credeți ce ne- am descurca? Am găsit o chirie la 350 de euro pe luna plus...? (mai mult)
Am gasit niste articole pe internet ca exista niste farfurii care nu se sparg. Stie cineva un magazin de unde se pot cumpara sau eventual mai multe detalii si amanunte depre acest lucru? Multumesc
Merita sa devii sofer toate categoriile? Este o meserie de viitor?
Salut TPU. Pot sa dau comanda de un card Guerilla daca am 14 ani? Singura specificaţie este că la livrare trebuie sa am actul de identitate.
Salut TPU. Credeți că dacă am 14 ani pot intra fără adult la whater Park otopeni? Vreau sa ma duc pe 13 cu niște colegi și sa nu bat drumul degeaba
Buna! Daca merg in timpul verii cu trenul si am carnetul la mine mai platesc biletul? Am auzit ca elevii nu au gratis in timpul vacantei de vara, dar nu cred ca e adevarat.
Dacă cineva săvârșește o infracțiune și își lasă amprentele la fata locului, poliția de unde știe cum să identifice făptașul? Adică poliția are și ea un set de amprente ale tuturor, ...? (mai mult)
Știți vreun site unde pot sa îmi fac tricouri personalizate? Mulțumesc anticipat
Salut, Trebuie sa ma angajez pentru transport marfa și mi-a cerut fisa psihologica. De ce este nevoie trebuie adeverință. Cam cat ar trebui sa dau?
Salutare, acum ceva timp gasisem un site destinat descarcarii videourilor de pe YT. Sunt multe site- uri dar ala era cel mai bun. Era in felul urmator : Cautai video- ul direct pe acel site, nu trebuia...? (mai mult)
Ca sa sustii proba teoretica pentru permis trebuie sa fii vaccinat?
Salut,am o poza cu cineva,pot cumva afla sau il gasi pe net, pe orice retea? Am cautat pe google poza dar nu imi da nimic. Funda.
Salut TPU! Am la facultate o materie de pedagogie (UPB) si am optat pentru ea ca prostul la inceputul anului. Semestrul asta n- am trecut deloc pe la ore si nici teme n- am facut. Se pare ca tema era 6/10....? (mai mult)
Cum poți obține fonduri europene ca cetățean?
Salut! Acum câteva zile, venind din Austria, am fost oprit pe autostrada de politie, iar în urma unei verificări tehnice, aceștia mi- au reținut talonul și plăcuțele de înmatriculare de la...? (mai mult)
Bună! Ce restaurante sau fast-food-uri cunoaoșteți care anagjeaza și persoane din afara României, în afară de MC și KFC (prin agenții de recrutare)
Voi deschide un Post de radio in FM si doresc un nume inedit in care sa nu fi fost folosit niciodata aveti variante?
De ce foarte multi care au castigat sume colosale la loto au sfarsit dramatic? Pare ca ar fi primit un blestem bonus nu o binecuvantare.
Hei! Doresc si eu sa știu. în cazul în care ai un an de medicina dentara, facut la taxa. Te poti transfera la medicina generala în anul doi, la buget?
Salut! Nu am lucrat pana acum cu curieri. Intrebarea mea: au POS? Pot plati produsul cu cardul? Ca nu tin deloc bani in casa.
"Taxa de înscriere la concursul de admitere, studii de licenţă şi master este unică (100 lei), indiferent de numărul de opțiuni (facultăți / programe de studii) pentru care optează un candidat."...? (mai mult)
Buna, am vazut in aplicatia mea E.ON ca am optiunea sa dezactivez factura electronica, daca dezactivez aceasta optiune oare voi primi factura prin posta?
A apărut o crăpătură pe geamul mobilei. Îl mai pot înlocui cu altul?
Salut, stie cineva daca poti sa pui o unitate de PC (tower/carcasa) intr-un bagaj de cala cand zbori cu avionul(Wizz Air in caz ca conteaza)?
Salut! Din ce data pana la ce data începe pontajul pentru bonuri in contextul in care eu le iau pe 15?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
tonyc7 întreabă:
Lucaaragiale23 întreabă:
Nimeni91 întreabă:
Este clar ca nu vrei medicina. Faptul ca a decurs totul in zigzag pentru tine in domeniu ar fi trebuit sa- ti dea de gandit referitor la interesele tale. Esti destul de mare sa pleci. Ce nu le convine ...... (mai mult)
Iubirea pe care nu ne- au dat- o părinții nu o putem găsi la alții. Iubirea părinților e unică. Niciun partener nu va putea să- ți țină loc de tată sau să te iubească așa cum ar fi făcut-...... (mai mult)
Salut! Creatina si proteina sunt suplimente care, ca orice alte suplimente speciale, ajuta la cresterea masei musculare. Creatina se ia inainte de antrenament pentru boost de energie si putere, iar ...... (mai mult)
Curiozitati despre ciocolata
Cat de multe stii despre (probabil) cel mai iubit aliment din intreaga lume?