Întrebare recomandată |

Am nevoie de cutia produsului daca vreau sa il trimit la garantie? Produsele pot sa fie returnate fara cutie? Voi ce experienta ati avut? M-am saturat sa fac colectie de cartoane laughing Multumesc!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Garanția unui produs este obligatorie prin lege, fara a se specifica ceva referitor la ambalaj. Returul e altceva, daca unele magazine accepta returul intr-un anumit termen, pot solicita sa returnezi in cutia originala sau sa suporți costul de reambalare.

3 răspunsuri:
| a răspuns:

Nu. Dar e preferabil să-l trimiți în ambalajul original dacă nu îl duci personal. Curierii nu prea au grijă cu manipularea pachetelor, iar ambalajele originale sunt în general adaptate exact unor astfel de situații. Vor proteja mult mai bine produsul față de un ambalaj făcut de tine ad-hoc.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Este una din TEPELE cu care cei de la garantie incearca sa refuze garantia
NO SHlT, de fapt, daca aduc toate accesoriile, ei ar putea avea cutii din plastic pregatite si nu sa gaseasca orice scuza ca sa mi-o traga

insa dat fiind faptul ca e mult mai simplu sa le inchid gura, decat sa stau sa ii dau in judecata cu avocati si alte cioace, mai bine pastrez cutiili si sa le arunc dupa ce expira garantia

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Bizon95):

Nu trebuie sa ii dai in judecata. Când ti se încălca drepturile, e suficient sa le trimiti un e-mail cu ANPC in CC.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează