Hainele sunt dezinfectate cu substante chimice (nu spalate ci doar dezinfectate, de asta gasesti pete pe ele care se duc dupa ce le bagi la masina) deci teoretic nu ar trebui sa iei nimic de la ele. Dar nu pot sa bag mana in foc si pentru incaltaminte pentru ca e mai greu sa o dezinfectezi pe aia si mai sunt si oameni care probeaza in prostie in magazin si au fost oameni care s-au trezit cu cine stie ce ciuperci la picioare si alea sunt pacatoase.
Eu recomand sa speli orice cumperi de la sh, nu neaparat ca iei vreo boala dar iti dai seama ca sunt murdare, prafuite, plimbate prin depozite, date din 100 maini pana sa ajunga la tine si au si substante chimice care pot irita pielea, in plus au un miros specific de sh si nu e prea placut. Eu stiu cand cineva are pe el geaca de la sh nespalata pentru ca miroase de la o posta
Da daca ii port direct risc vreo boala de piele? Am rămas fără gaz și mi greu sa spăl mereu haine! Adică până se usucă durează 5 zile!
Cu gazul se va rezolva da mai durează 3 săptămâni sau 2, nu știu.
Îi speli și după aia îi porți. Pe lângă detergent pune în sertarul mașinii de spălat și niște Vannish cu oxigen activ sau alt dezinfectant.
Eu spăl și hainele noi luate de la magazin nu doar cele second-hand.
Eu cumpăr a doua oară de abia, in rest numai de la Mall!
Tu ești frumoasă nu mai trebuie să porți haine mișto, ești tu destul mișto
E mai bine sa-i speli prima data. Hainele de acolo sunt dezinfectate dar tocmai dezinfectantul s-ar putea sa-ti faca probleme.
anonim_4396 întreabă:
iiooaannaa26061994 întreabă:
Alex765431 întreabă: