| Nimeni91 a întrebat:

Buna!
Am citit pe site-ul celor de la STB că acest card de călătorie nenominal este transmisibil, adică poate fi folosit de mai multe persoane simultan și poți folosi abonamente până la 7 zile. Întrebarea mea este: cardul nenominal pentru călătorie STB poate fi utilizat de mai multe persoane simultan, cu adevărat? Voi avea o perioada de 7 zile, in care, alaturi de alte două persoane, vom merge in București și ne întrebăm dacă putem folosi toate 3 un singur card, din moment ce pe site am citit că este transmisibil? Am mai întrebat pe cineva, care e din oraș și mi-a spus că nu, că fiecare trebuie sa avem cate unul. Abia din toamnă pot sa îmi fac unul pentru studenți.

15 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Daca se voia a fi folosit transmisibil simultan, ar fi scris pe site. Poti sa-l dai altuia, dar evident tu nu-l mai poti folosi in momentul in care l-ai dat.

| Nimeni91 explică (pentru LPCTSTR):

Ok, mulțumesc!
Am văzut un video in care se preciza că, dacă îl dai unui alt călător, trebuie scanat din nou, dar asta nu înțelesesem.

| Brizbriz a răspuns (pentru LPCTSTR):

"acum 10 ore | XAMLenjoyer a răspuns:
Daca se voia a fi folosit transmisibil simultan, ar fi scris pe site. Poti sa-l dai altuia, dar evident tu nu-l mai poti folosi in momentul in care l-ai dat."

lasa TAMPENIILE... CHIAR SCRIE PE SITE:
https://stbsa.ro/validare-si-consultare-carduri
https://stbsa.ro/images/IMG-20181130-WA00001.jpg
in dreapta - validare multipla
atat timp cat pentru fiecare persoana cardul e validat, si se iau banii de pe el, pe ei ii doare in cot cate persoane merg pe acelasi card
totul e sa stii pe ce buton sa apesi

totusi, daca mergeti mai mult de 11 calatorii, atunci e posibil sa fie mai ieftin sa va faceti card la fiecare si apoi abonament o saptamana:
https://stbsa.ro/abonamente
sau, chiar sa merite, daca va faceti abonament si pe metrou, unde va trebuie cartela separata daca nu aveti abonament comun
si mai si vad ca va trebuie un singur card, au bagat carduri "multiple"

iar cardul ala NU expira, eu am unul luat cu mult inainte sa se numeasca stb si inca mai merge binemercic, deci in toamna o sa poti sa il folosesti

| LPCTSTR a răspuns (pentru Brizbriz):

Ok, foarte bine, deci scria pe site, deci se voia a fi transmisibil si presupunerea mea era gresita de vreme ce merg pe common sense.
Bun, mai ai cu ce sa-mi scoti ochii?

| LPCTSTR a răspuns (pentru Brizbriz):

Sa nu uiti sa-i trimiti acelasi mesaj si lui suntserioswinking
Toata lumea apreciaza critica obiectiva si factuala.

| Brizbriz a răspuns (pentru LPCTSTR):

Lul, ai dreptate, STAI asa big grin

| Brizbriz a răspuns (pentru LPCTSTR):

PS nici eu nu as fi stiut, ca nu caut de nebun prin situ' setebeului, dar poza aia chiar a fost prin trolee, si m-am hlizit la ea tot drumul ca nu aveam altceva mai bun de facuthee hee

| Nimeni91 explică (pentru Brizbriz):

Mulțumesc mult!

| Brizbriz a răspuns (pentru Nimeni91):

Cu placere

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Buna!
Eu stiu ca se poate folosi acelasi card pentru mai multe persoane.Am si eu astfel de card si acolo scrie validare multipla cand e vorba de mai multe persoane.Si trebuie sa pui numarul de persoane, adica ×3 si parca trebuia dupa aceea sa-l atingi.Ce nu-mi amintesc e daca trebuie atins pentru fiecare persoana in parte dar asta poti verifica tu vazand cati bani ti-au ramas si daca au fost luati bani pentru trei bilete.

| Nimeni91 explică (pentru anonim_4396):

Mulțumesc!
Am nevoie de el când merg sa îmi depun dosarul la facultate. O sa intreb la ghișeu.

| Nimeni91 explică:

Ok, mulțumesc!
Văzusem un videoclip pe site, in care preciza că, daca sunt mai multe persoane, trebuie validat de mai multe ori. Nu m nevoie decât de un abonament pentru 7 zile, cat rezol cu depunerea dosarului la faultate. Și o sa fim trei persoane.