| B3lla a întrebat:

Am un abonament internet si nu mai am nevoie de el. Sunt sigura ca furnizorul nu ma va lasa sa reziliez contractul. Mai adaug ca mi-am schimbat actul de identitate pe care e facut abonamentul, chiar si CNP-ul e schimbat. E posibil sa ma gaseasca cumva?

8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

CNP-ul nu poate fi schimbat decat in situatia unei erori--- este codul unic al fiecarei persoane nascute in Romania.
Asadar, plateste-ti restantele si reziliaza contractul cu furnizorul.

| AndreyChirita a răspuns:

Buna,
Am eu o intrebare pentru tine. Cum ti-ai facut tu act de identitate cu CNP schimbat. Ala nu se schimba cand iti refaci actul de identitate, se schimba doar seria si numarul.

| B3lla explică (pentru AndreyChirita):

Sunt cetatean strain si mi-am facut abonamentul cu permisul de sedere si acolo e cu totul alt CNP. Acum am buletin romanesc si am alt numar de identitate.

| viotedy a răspuns:

Da.mai bine mergi si-l reziliezi pe motiv ca pleci din tara. daca refuza ameninti cu OPC-ul.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

CNP-ul nu are cum sa fie altul. Este unic.
Daca abonamentul are mai mult de 14 (sau 16) luni, rezilierea se poate face fara probleme, in orice moment.

| TheTimeKiller a răspuns:

Da, te va gasi, normal. Mai bine il platesti, chiar daca nu ai nevoie de el pentru ca nu se ocupa ei(compania) de cazuri. Au oamenii lor(avocati) care se ocupa cu judecata si tot...Si te vor gasi cu ajutorul numelui, nu au nevoie de CNP-ul nou. Bafta! Apropo, cunosc pe cineva care a facut asta si dupa a fost nevoit sa plateasca 2 400 de lei(nu a vrut sa plateasca ultima factura din abonament in valoare de 250 lei). Deci te sfatuiesc sa nu faci asta.

| fundrive78 a răspuns:

CNP-ul nu are cum sa fie schimbat, daca nu e acelasi din certificatul de nastere trebuie sa mergi sa rectifici documentul pentru ca e posibil sa ai probleme mai tarziu, fiecare persoana are un singur CNP de cand se naste pana la deces, asta nu se schimba ci doar seria de buletin. Daca nu ai schimbat si adresa normal ca te pot gasi. Oricum sunt niste escroci, nu mi se pare normal sa ceara bani pentru un serviciu de care tu nu mai beneficiezi, nu il mai vrei (dragoste cu sila tongue ). Dar faza cu CNP-ul trebuie verificata ca nu e ok. Bafta!

| Cornel_Ichim_1991 a răspuns:

La ce firma? Daca e RCS-RDS te duci frumos la ei si le zici ca te muti din tara,in Sicilia-Italia (aici nu au semnal, am incercat eu la un stick mobil) si le spui ca vrei sa renunti ori sa iti transferi abonamentul la noul domiciliu, dar cum ei nu au retea iti dai seama ca trebuie sa rezilieze contractul, deoarece e vina lor ca ei nu au acolo retea, nu tu esti de vina.