|

Bună cine îmi poate spune daca e ușor sa îți faci prieteni la facultate ma refer cand este anul 1 si abia începi facultatea

Răspuns Câştigător
| a răspuns:

La inceput e vorba de curiozitate adica : multi sunt din alte localitati, de la alte specializari, vin din diferite traditii etc. E o perioada de acomodare unii cu ceilalalti. Mai tarziu o sa fie graba pentru a afla unde se tin orele de curs, pentru a descoperi profesorii etc. Cel mai important lucru pe care trebuie sa il retii e urmatorul: nu te destanui de la inceput, nu cunosti pe nimeni momentan, orice prieten poate sa iti devina oricand inamic. Urmareste persoanele care ti se par de treaba si pe care te poti baza in cazul in care nu poti fi prezent la facultate sa iti dea lectiile pierdute, dar sa nu fii doar pe interes (asta sa nu iti devina obisnuinta). Ofera sinceritate si incredere, dar nu te arunca cu totul in marea de studenti. Fii precaut deoarece in ziua de azi invidia este mare, multi vor sa te traga in jos sa ajunga la buget sau sa ia bursa si sa se bucure ca tu nu poti fi la fel. Dar in rest, fii deschis cu toata lumea dar cu bagare de seama. Spor!

1 răspuns:
| a răspuns:

E ușor, mie mi s-a părut mai ușor decât la liceu, la inceput e nebunia cu orarul și să găsiți sălile de curs și așa o să umblați mai mult împreună și o să vă împrieteniți.