| lCrissl a întrebat:

Cum as putea anula un zbor cu avionul de la compania WizzAir? Imi primesc o parte din bani inapoi?

Răspuns Câştigător
| alessia5158 a răspuns:

La Wizz Air majoritatea solicitarilor de anulare a rezervarilor sunt considerate a fi urgente. Anularea nu se poate face online ci telefonic la numarul pentru Romania ( este un numar cu tarif
special!)0903760160
Un copy-paste de pe site-ul companiei din sectiunea "Conditii generale de Transport":https://wizzair.com/......riage_list

"Aveţi dreptul să anulaţi rezervarea cu cel puţin paisprezece (14) zile înainte de ora programată pentru plecarea zborului. Aveţi dreptul la rambursarea Preţului Total din care se va deduce Taxa de Anulare.
6.5.2. În cazul în care anulaţi rezervarea cu paisprezece (14) zile înainte de data programată pentru plecarea zborului, vi se va rambursa Preţul Total al biletului din care se deduce Taxa pentru Alte Servicii şi Taxa de Rezervare a Locului.
6.5.3. În caz de deces al unei rude apropiate (mamă, tată, bunic, copil, nepot, soră, frate, soţie, soţ, partener de viaţă) survenit cu maxim o lună înainte de ora de plecare programată în rezervarea dumneavoastră, în baza unei cereri prezentate în termen de 1 lună de la data decesului menţionat mai sus, vă vom anula rezervarea şi vă vom rambursa Preţul Total pentru respectiva parte a călătoriei care nu a fost utilizată, cu condiţia prezentării actului de deces sau a unei copii a acestuia în termen de 7 zile de la formularea cererii.
6.5.4. În cazul în care Wizz Air modifică ruta sau orele programate de zbor incluse în Itinerariu în conformitate cu articolul 15.1, omite Punctul de Escală Stabilit sau adaugă un nou punct de escală, puteţi să anulaţi Contractul cu efect imediat şi veţi avea dreptul la rambursarea Preţului Total."

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ii suni. Banii ti vor da inapoi in functie de perioada care mai este pana la zbor