| octav005 a întrebat:

Bună dimineața. Am trimis un colet la fan curier. Produsul sa livrat la destinație. Eu am selectat sa primesc ramburs pe cont colector.

Dar nu știu ce inseamna acest cont. Ca eu nu am primit banii, a trecut aproape 1 zi.

3 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Ramburs pe cont colector inseamna ca celui caruia ia-i trimis coletul va plati in numerar curierului iar firma de curierat va pune acei bani in contul lor bancar, apoi urmeaza sa-ti transfere pe contul tau daca ai ales optiunea asta daca nu atunci ori trece curierul pe la tine sa-ti dea banii ori trebuie sa mergi tu la firma de curierat. Aici iar depinde ce ai vorbit cu ei, ce ai ales...
Asteapta 2 zile lucratoare iar daca pana atunci nu primesti nimic ia legatura cu firma de curierat iar cu nr. AWB-ului dovedesti serviciul solicitat apoi iti vor spune de ce intarzie!
Intr-o singura zi nu se schimba nimic! Nu esti singurul care a solicitat serviciul lor...

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Salut, noua găselniță OLX. Pe site-ul lor e stipulat că banii se primesc in maxim 10 zile in cont, daca ai ales livrarea prin OLX și ți-ai confirmat contul bancar. S-au mai discutat pe marginea subiectului recent.

| octav005 explică (pentru AsgaardSephiroth):

Nu am dat livrare prin olx. Am trimis după aplicația fan curier la cutiile fanbox.