Întrebare recomandată |

Buna

O întrebare, la școală de șoferi trebuie neapărat sa fac orele de curs? Adică dacă eu am învățat de acasă, pot sa dau sala fără sa fac orele de teorie? Și dacă da, știe cineva cam la cât timp ma programează sa dau traseul după ce am luat sala? Mulțumesc.

7 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Da,eu cunosc pe cineva care a facut la fel si nu a avut nici o problema

6 răspunsuri:
| a răspuns:

Trebuie sa faci si orele de legislatie. Dupa ce ai trecut la proba teoretica (sala) trebuie sa te programezi la proba practica, te poti programa pe calculator imediat ce iti apare admis. Din ce-am vazut si aici programarea se face cam peste o luna - 2 luni, in unele judete chiar si mai mult.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de profesorul de legislatie, cand am facut eu scoala erau multi care nu dadusera deloc pe acolo. Nu prea e obligatoriu, important e sa stii teoria si asta o poti invata din carti sau de pe net, nu cred ca te ajuta prea mult ca stai 2 ore acolo in clasa.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru Bondarel99):

Pai știu ca nu ar avea sens sa fiu acolo dar vreau sa știu sigur ca nu e necesar sa merg, eu voiam sa ma înscriu la școală și sa ma programeze direct ca să dau sala, sa nu mai merg la ore ca din câte am înțeles, la sfârșitul orelor trebuie sa dai un test sa vadă dacă ești pregătit pentru sala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns (pentru Geomire):

Ti-am zis, depinde de scoala. Pe unii nu ii intereseaza ce faci atata timp cat ei isi iau banii, pe altii ii intereseaza sa fii sa fii pregatit ca sa nu ii faci pe ei de ras, de asta insista cu testele. Nimeni de pe site-ul asta nu are de unde sa stie cum o sa fie la scoala ta. Vorbeste cu instructorul mai bine ca el stie care e treaba pe acolo.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Aș vrea să spun ceva pe marginea subiectului: când am făcut eu școala de șoferi (în secolul trecut), eram amic cu instructorul dar nu pentru asta am fost (sau nu) la orele de legislație (teorie); ideea e că acolo mai ne-a învățat unele lucruri pe care nu le găsești în cărți (sau pe net).
Așadar, eu îți recomand să mergi la ore, chiar dacă poate școala la care te înscrii acceptă o prezență „facultativă" la ele. Sunt utile, nu pierdere de vreme! Evident, dacă instructorul de acolo chiar e bun pe meserie, altfel... da - cam pierzi timpul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Depinde de scoala la care te duci.
După ce ai luat sala, te pune la câteva săptămâni, dar iarăși depinde mult de perioada anului, județ etc... Pe mine m-a programat la traseu după 6 săptămâni de la sala.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează