|

Bună seara, nu știu dacă mai are cineva aceeași problema, de când a început sa se facă cadastrul gratuit al terenurilor au apărut și probleme, exemplu, personal dețin un teren înscris în titlul de proprietate, fiind aproape de limita de hotar, după ce s-a început sa se facă cadastrul se pare ca terenul meu nu mai exista faptic, ci doar pe acte, cei de la primărie spun ca imi vor da în alta parte, dar teren mult inferior celui ce-l dețin, ce pot face sau care este cadrul legal pentru asa ceva, faptic sunt proprietar de 25 ani și în aceasta situație mai sunt 3 vecini. Cu stimă

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Probabil la masuratorile altor proprietari, s-au extins cu suprafetele iar proprietatile s-au "deplasat" ajungand ca unele sa dispara. Ori s-a dat altcuiva teren pe acolo.
Impreuna cu cei 3 vecini, cereti primarului sa verifice masuratorile si (mai ales) amplasamentul. Dovedesti ca ai folosit acel teren si ca ai platit impozit pe el. Nu acepta altul.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Atat timp cat ai acte pe teren este al tau si faptic. Ca sa intri in posesia lui va trebui sa chemi in instanta pe cine il are si sa te judeci cu el. Daca ai castig de cauza il poti executa! Dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare si ceva bani.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează