| AndryDya a întrebat:

Urmeaza sa calatoresc cu avionul in UK iar pe bilet am trecut un bagaj de cala de 20kg in bagajul de cala am voie sa imi iau produse cosmetice, parfumuri, creme, lotiuni, geluri de dus? Si imi pot lua si bagaj de mana? Daca da pot lua o crema de maini, mini-apa de parfum etc? Conteaza kg la bagajul de mana? Dati-mi va rog detalii nu am calatorit de prea multe ori cu avionul cu bagaj de cala!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

La bagajul de cala de 20 de kg poti lua si produse de genul ala si da ai si bagaj de mana mic cu dimensiuni de 55x40x23 maxim 10 kg in care e interzis lichide(parfum, apa etc.)
Mai multe detalii gasesti pe site-ul companiei de zbor

| AndryDya explică (pentru anonim_4396):

Multumesc

| Anonim a răspuns (pentru AndryDya):

Sa fi iubitawinking

6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, in bagajul de mana nu-ti poti lua unghiere, forfecute, brichete, creme si lotiuni sau geluri de dus, in bagajul de mana iei ceva de citit, de tricotat, un portofel, actele si niste guma de mestecat, un plover, o caciula...chestii mici sau usoare, tableta sau laptopul, telefonul.
Poti lua un mini parfum de 50ml sau un ruj.
Depinzand de agentia cu care zbori, ai voie cu bagaj de mana de 7kg sau 10kg, dar sa nu depaseasca geanta, masurile strandard impuse de agentia de calatorie.

anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Maximul era 10 kg la bagajul de mana, din cate imi aduc aminte, ar trebui sa scrie pe site.
Sa stii ca au geluri, creme si lotiuni si in UK, cam la aceleasi preturi, poate chiar mai ieftine, n-are rost sa cari atata.

| AndryDya explică:

Daca tu n.ai bani si iti este ciuda ca nu poti trece de Bucuresti nu judeca si manca aiurea daca habar nu ai! Ar trebui sa explic acum, dar pentru oamenii...sau creaturile ca tine, DEGEABA

| utilizator97 a răspuns:

Daca este bagaj de cala, Da. Poti pune orice vrei tu. Daca este de mana, este o liminta (100ml) sa nu depseasca produsul si toate merg intr o punga speciala de ei. Dar daca este baga de cala le poti pune fara nicio problema. Doar sa le sortezi in pungi in caz ca te pune sa deschizi valiza. drum bun