|

Buna, tocmai ce m-am angajat la Mega Image, daca eu am o intamplare mai veche de acum 4 ani si am fost data afara ma gasesc? Mentionez ca am avut interdictie pe tot sectorul 1. Dar acum nu mai lucrez la Mega in Bucuresti deci ma gandesc ca poate n-o sa se afle. Plus ca am si o scrisoare trimisa de sefa la alt sef mai mare, oare se va afla? La interviu m-o intrebat da doar eu nu sunt proasta sa le zic happy La 6 luni dupa scrisoarea respectiva am lucrat la un Shop&Go fara probleme si acolo aveam sa aflu ca aveam interdictie dar m-au primit si asa pentru ca era din alt sector eu avand interdictie pe sectorul 1. Au trecut 4 ani de atunci, oare se mai poate afla ceva?

14 răspunsuri:
| a răspuns:

Da' ce facusi de ai primit interdictia aia?
Daca ai dat cu jula e posibil sa se afle...

| explică (pentru danbnz):

Am uitat bulinele cu 50% reducere pe sala

| a răspuns (pentru Deasonyka):

Daca sa ajuns la big boss e cam groasa.
Degeaba nu te-a intrebat la interviu, e posibil sa se afle cand or vrea sa promoveze oameni sau sa dea prime si sa verifice dosarele de personal mai atent.

| a răspuns:

Sunt mulți angajați, este fluctuație, este nevoie de personal. Acest incident al dtale nu îi ține cineva special socoteala într-o arhivă specială să te verifice.
Astfel este puțin probabil. Cel mai simplu lucru, faci cerere de angajare și vezi rezultatul.

| a răspuns:

Stai linistita ca nu se mai afla nimic, De ce iti e frica ca se afla.e treaba lor ce fac

| explică (pentru Raducons):

Da doar nu am furat nimic. Asta se numeste NEATENTIE cand uiti ceva. Si de aici a inceput balamucu

| a răspuns (pentru Deasonyka):

Nici nu aveau justificare legala sa te dea afara. Ai uitat, a cauzat niste pierderi, puteau sa te penalizeze, sa iti inpute pierderile, dar nu a fost deloc kosher sa te dea afara. Acum depinde cum isi tin evidenta corespondentei interne si daca seful mare e tot seful ala mare. Cel mai corect - eu unul ca sef as aprecia ENORM asa ceva - ar fi sa discuti cu seful ala mai mic pe care il ai despre treaba asta.

| explică (pentru GabiDumitrescu):

Femeia aia care era sefa mea la vremea respectiva nu mai e sefa. E maritata cu un turc si e plecata din tara nu reusesc sa mai dau de ea. I'mi spunea cineva cica chiar daca ea a trimis scrisoare catre seful mare superior ei, odata la nu stiu cati ani se sterge istoricul. Nu te mai gaseste... sper. Nu stiu daca sa stau calma sau sa imi fac griji. Scrisoarea aia (pentru ca madam m-a obligat fortat sa imi bag demisia) si ne-am certat. Eu am sunat cu anonimat la mega si am raportat cazul (cum ca ea a vrut sa ma dea afara ) atunci ea auzind una ca asta o facut scrisoare de 4 pagini A4 in care o scris ca eu i am spart borcane ca i am lasat produse expirate la raft etc doar doar sa ma faca sa nu ma mai angajeze nici dracu. Eu acu ce sa fac? Ea si a jucat cartea eu am ramas cu buza umflata. Dupa demisie trebuia sa primesc somaj nu am primit nimic. Vazand ca i-am zis de somaj ea tarit tandra si mi-a bagat interdictie. Ea credea ca plec si baga salariul meu in buzunarul meu (garantia)

| a răspuns (pentru Deasonyka):

Aaaah, pai asa zi. Deci fosta ta sefa a comis un abuz grosolan. Cu atit mai mult ar fi bine sa discuti cu seful actual.

| a răspuns:

Bună! Din ce motiv te au dat afara si ti au dat interdictie? Ce ai facut, ai furat? Ca ceva grav ai facut si nu te juca cu ăstia ca te au in baza de date si daca ai furat ai fost cumva condamnată la inchisoare? Cel mai bine ar fi sa le spui tot adevarul celor de la mega, ca ăia daca te dau la politie si te au in baza politiei de date ai incurcat o, ti au cerut cazier la angajare? Deci de ce ai avut interdictie?

| explică (pentru anonim_4396):

Am uitat bulinele cu 50% reducere pe sala si le au luat clientii au inceput sa lipeasca care cum vrea si unde vrea și a iesit magazinu pe pierdere. Plus ca o trimis si scrisoare la Seful Mare Superiorul Ierarhic Preafericitul Daniel sau cum lo chema pe el. Dar nah, au trecut 4 ani de la intamplarea asta

| a răspuns (pentru Deasonyka):

Nu inteleg nimic din ceea ce spui, ce treaba are preafericitul Daniel care e popă cu magazinele Mega Image? Si ce buline ai uitat pe sală, pe care sală? Eu cred ca ai furat din mega cînd erai angajată, puscaria te manincă daca ai furat, ceea ce spui tu aici cu preafericitul sunt minciunile tale.

| explică (pentru anonim_4396):

Ba nene am zis preafericitu ca pui mei...o ajuns la sefu ala mare scrisoarea. Ce ai? Pe sala da! Care sala! Inauntru in magazin. De fapt la ce dracu dau eu explicatii si ma justific in fata ta nu stiu

| explică (pentru anonim_4396):

Du-te si te culcă