| muziclive a întrebat:

BUNĂ TPU! A participat cineva la proiectul celor de la TRITON " Experiența contează"? Am fost acceptată în proiect, dar au această condiție de a nu lucra pe parcursul cursului ( 6 luni de zile) și mie mi s-a propus un loc de muncă pe vară destul de drăguț. Aș avea nevoie de un sfat. Să continui cu acest proiect, merita? Sau să accept jobul? Chiar nu știu ce decizie să iau...
Fundă!

2 răspunsuri:
| AllMight a răspuns:

Un curs care probabil nu iti aduce un venit e doar un curs si atata timp cat il poti face si sa mergi si la job nu este nicio problema.
Clauze de astea dubioase am mai vazut. Adica de ce sa nu lucrezi pe parcursul acelui curs? Care e faza ca nu ma prind, poate mai trebuie sa dai niste detalii. Despre ce este acest proiect?
Nu stiu in primul rand cu ce se ocupa TRITON. Eu de triton stiu ca e o ruda a salamandrei si atat.
Poate la sfarsitul cursului vei ramane cu cursul in mana si fara job mai ales acum in pandemie, pentru ca nu sti ce o sa fie spre toamna.
Eu as accepta jobul daca e pe durata nedeterminata.

| muziclive explică (pentru AllMight):

Am înțeles că pe parcursul cursului, cursanții primesc 300 lei plus o tabletă pentru lucru. Iar la final se dă un examen, cine ia nota mare primește un post de muncă pe domeniul studiat. Conștientizez că nu va fi ceva mare, însă e un start. Acum sunt confuză. Să nu muncesc nimic 6 luni de zile cu speranța că voi putea primi un job sau să accept jobul propus în această v ară și să renunț la curs...