anonim_4396
| Anonim întreabă:


Am si eu o nelamurire si vreau sa ma lamureasca careva care a trecut prin aceasta situatie.
Problema mea este cu Covid 19, tatal meu si logodnicul meu sunt in Germania si vor sa vina in 22 mai in tara, daca isi fac testul de covid in Germania ii mai baga oare in carantina?

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

După 15 mai vor fi alte reguli. Asteaptă ordonanța din 15-16 mai.

| Simpatik a răspuns (pentru sadrian46):

Ordonanta nu poate sa fie data in 15 mai ci un pic mai devreme de ex. 14 mai, de ce? pentru ca din 15 mai incepe sa-si faca efectele.

| sadrian46 a răspuns (pentru Simpatik):

În 15 mai încetează starea de urgență.
Apoi urmează o stare de alertă.
Ca să nu poată fi contestată la curtea constituțională, iar ca decretele, ordonanțele ei să nu poată fi contestate în instanță, ca fiind ilegale, ele, după cum spune dl Zegrean, președintele curții constituționale, vor trebui transformate, urmate de o lege dată de parlament. Așa că din acest punct de vedere după 15, adică din 16 se instituie starea de alertă combinată cu o stare de confuzie legislativă în care Puterea și Opoziția în săbii se vor tăia, în ciorapi se vor mirosi și cu coronavirus se vor amenința unii pe alții. Să vedem, ce va fi va fi.
Eu mă bucur de coronavirus, căci datorită lui se pune ordine în lume. Ea va deveni mai curată, și politcienii aceștia spurcați vor trebui să țină cont și de noi, nu numai de burta și palatele lor.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tot ce vine din zonele rosii intra in carantina momentan. Testul ala nu stiu cat de relevant e. Poate lua virusul la 5 minute dupa ce a fost testat

| Violleta2022 a răspuns:

Da, carantina este obligatorie la intrarea in Romania (14 zile).
testul facut in Germania este inutil si irelevant, deoarece in vama se intalneste cu unul care-i contaminat, ia si el si ajunge in Romania deja contaminat.
De aceea intra obligatoriu toata lumea in carantina, fiindca in primele 3-4 zile nu apar simptomele.

| Yuoia a răspuns:

Da, intra in carantina. L-am auzit pe Arafat spunand asta acum 2 zile.