|

Buna TPU! Peste 2 zile am proba psihologica pentru maistri militari aici in Constanta. Credeti ca e grea proba asta? Ce sfaturi imi dati? Ma tem tare.Am lucrat o culegere intreaga pana acu de teste psihologice si merge chiar bine ...mediu sa zic asa, da ma tem ca acolo sa nu ma emotionez si sa nu fac o branza

4 răspunsuri:
| a răspuns:

Am dat atatea teste la viata mea (am fost militar si la pensie, agent de paza) ca m-am saturat. Nici cand nu mi s-au parut grele. Daca zici ca ai mai facut inseamna ca sa te duci fara frica si vei rezolva mai usor. Daca ti-e frica o poti da in bara desi spun: nu sunt grele!

| a răspuns:

In primul rand nu cauta sa "fentezi" testul. Multe intrebari au legatura una cu alta sau mai binezis se confirma intre ele. Altele sunt capcana pentru altele. Daca nu raspunzi sincer la o intrebare esti "prins" la alta. Nu toate intrebarile sunt asa. Unele sunt de umplutura, altele simple. Dar sunt intrebari cheie.
Nu tebuie sa te emotionezi. Daca esti capabil pentru a fi militar din punct de vedere psihologic, il treci. Daca nu, nu. Aici nu e vorba de cunostinte, este vorba de verificare a personalitatii din mai multe puncte de vedere. Nu vreau sa-ti dau exemple, ca sa nu te influentez.

| a răspuns:

Si inca ceva. Nu am inteles ce teste psihologice ai facut, ca aici nu-i vorba de reguli, asa cum sunt regulile de circulatie.
Fiecare domeniu de activitate are specificul ei si testele sunt facute in functie de domeniu. In plus fiecare individ are personalitatea lui, caracterul lui, chiar daca sunt militari, ca de exemplu.

| explică (pentru CodrutElian1990):

Ma refer la testul de inteligenta, sa nu ma incurc.Am lucrat dintr, o culegere de teste de inteligenta,