|

Buna TPU! Tocmai am primit rezultatele de la olimpiada judeteana de mate, si eu, impreuna cu alti 2 copii (dintr-un total de 6 participanti), am luat 6 puncte (0p sub1, 0p sub 2, 3p sub3 si 3p sub 4), insa trebuie cel putin 7 si cel mai mare punctaj pentru calificarea la nationala, iar contestatiile se depun luni, completand o cerere tip, in intervalul 8:00-16:00, cand are loc si simularea la romana.

Sunt clasa a XII-a, si e prima data cand depun contestatie la vreun concurs ever. Ce pot face sa scot un punctaj final cat mai mare?

La a 2-a problema am scris un rationament mic, si planuiesc sa incerc cumva sa-l corelez cu ce e scris pe barem.

La a 4-a, am lasat rezolvarea neterminata, nu stiu daca am scuza.

La a 3-a nu mai tin minte rationamentul, insa am facut complet problema dar nu am folosit intru totul rezolvare de a 12-a (daca exista asa ceva). Ce as putea scoate din rezolvarile astea in plus, si ce alte repere imi puteti da dupa care sa ma orientez?

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Contenstatiile sunt inselatoare! Ele pot atat sa iti creasca nota cat si sa o scada. In cazul tau daca sunt copii care au fost cu tine care au luat cu 2 sau chiar 3 puncte mai mult nu are sens sa mai faci deoarece se aleg foarte putini sa mearga mai departe(1-2/judet), dar daca chiar vrei sa incerci si stii ca ai facut mai mult de atat nu strica sa-o faci

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| explică (pentru PsyhoChild):

Cel mai mare punctaj a fost de 6 puncte, si a fost luat de 3 copii, printre care eu. Calificarea la nationala e precizata in regulament ca se face in conditiile in care am cel putin 7 puncte si cel mai mare punctaj.

Răspunde Răspunde Raportează Evaluează