| Mariana155 a întrebat:

Vreau sa am browserul google chrome insa cand deschid pagina de pornire imi apare ceva browser gen'websearch' si tot am intrat la setari la chrome acolo sus in partea dreapta sa imi setez browserul google chrome si cand deschid din nou pagina de pornire tot acelasi mi-l arata(websearch). Cum pot sa fac sa ramana chrome si sa nu se mai schimbe?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| Anonim a răspuns:

Acel motor de cautare care iti face necazuri este un adware adica un motor de cautare care ti l-au bagat pe gat cand ai descarcat ceva.Deci sa fii atenta mereu la ce e bifat cand mai descarci ceva. Uite cum scapi: Descarci de pe internet explorer programul adwcleaner si scanezi cu el. Dupa scanare dai sa stearga, si iti va cere sa restartezi pc-ul.La repornire va fi afisat ce a detectat si ce a sters. Apoi mergi in google chrome la setari si setezi www.google.com si asta va ramane permanent.

| Anonim a răspuns (pentru anonim_4396):

Sa nu ai frica ca nu iti sterge alte chestii doar motoarele de cautare adaugate, adware=le adica.

| Nutzuu a răspuns:

Intră în setări la google-motor de căutare-gestionați motoarele de căutare-setezi google prestabilit-ștergi celelalte motoare de căutare! O seară bună!

| Andi44 a răspuns:

Buna! In primul rand, pentru ati putea seta o anumita pagina de pornire trebuie sa te conectezi la Chrome cu contul tau (adica o adresa de gmail). Apoi poti sa iti setezi browserul cum vrei tu din setari. Sper ca te-am ajutat...