| Desperados a întrebat:

Buna ziua, a avut cineva proces cu Orange pentru neplata la abonament? Cum a decurs?

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu am avut asa ceva pentru ca imi platesc abonamentul la timp. Dar nu vei castiga un proces cu ei doar pentru ca nu vrei sa-ti platesti abonamentul. Abonament pe care tu l-ai facut, stiind cat vei avea de platit. Daca nu platesti contravaloarea abonamentului, vei fi executat silit sau nu vei putea face un credit, niciodata in viata ta.

| Desperados explică (pentru darrio2007):

Depinde ce fel de credit, clar nu voi mai putea face din nou abonament decat daca platesc depozit, dar credite se pot face

| darrio2007 a răspuns (pentru Desperados):

Daca intri pe lista datornicilor nu vei putea face credit. Asa ca plateste abonamentul.

| Bizon95 a răspuns:

Nu ai cum sa castigi un proces cu Orange pentru neplata abonamentului!
este o chestie generala relativ la contractele de genul asta

am avut un prieten care a crezut la fel despre Telekom, pentru ca isi pierdea semnalul aleator si pierdea apeluri importante, a schimbat 5 telefoane si 3 cartele din care 2 le-a si platit si tot nu ii mergea (deci era clar ca e din Telekom) moment in care a vorbit cu un mic sef de acolo, care dupa ce a vazut ca nu poate rezolva problema i-a trantit: si ce? oricum trebuie sa platesti abonamentul pana la capat! (sa nu uitam ca Telekom a cumparat cel mai prost provider de GSM - cosmote si cel mai coMuist (atitudine tafnoasa si nepasare totala fata de clienti) serviciu de telefonie mobila - romtelecom, si deci a mostentit infrastructura si personalul)
si a vrut sa ii dea in judecata, dar eu (carcotas) l-am desumflat foarte simplu: cum poti sa ai un caz cand ei au milioane de abonati carora le merge telefonia?!? (asta ar spune la proces si ar castiga)

acum are Vodafone... prepay big grin

| Desperados explică:

Amenda? ca nu platesc abonament? nu am mai auzit, trimit firme de recuperari sa scoata banii, evident.Insa dupa 3 ani se prescriu facturile, oricum, va tin la curent cu acest proces, desi avocatul imi da sanse sa castig