anonim_4396
Întrebare recomandată | Anonim întreabă:

Buna ziua! Am fost ieri la Orange sa prelungesc abonamentul si sa iau un telefon. Mi s-a spus ca nu au telefonul si sa ma duc miercuri. Abonamentul este pe numele tatalui meu si i-am spus domnului ca tata nu poate veni miercuri. Mi-a zis ca nu e nici o problema si sa semnez eu. Precizez ca sunt minora. Este legal ce mi s-a indicat sa fac? Multumesc!

5 răspunsuri:
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Pentru verificarea acestei situatii, avem nevoie de mai multe detalii. Te rugam sa ne trimiti un mesaj privat, in care sa ne dai amanunte, inclusiv adresa magazinului in care ai fost.
O zi buna,
Orange Helper

| mihai69 a răspuns:

Legal nu este, dar nu e problema ta, ci a lor.

| oz_1736 a răspuns:

Nu se poate fara posesorul abonamentului. In cazul neprezentarii pentru oprirea abonamentului, acesta se prelungeste automat pana la cererea de oprire. Dar daca vrei si un telefon trebuie sa vina proprietarul. Spune-i ca vreau si eu un abonament, tot pe numele tatalui tau

| InvatamProgramare a răspuns:

Teoretic nu e legal sa semnezi tu in locul altei persoane fara ca acea persoana sa te imputerniceasca printr-o procura. Dar realiatea este ca atunci cand e vorba de luat banii companiile de telefonie mobila iti maresc abonamente si printr-un simplu apel telefonic. O simpla semnatura devine irelevanta...

| AlleXuSS a răspuns:

Buna
daca Angajatul de la Orange ti-a spus ca nu-i nici-o problema atata timp cat ai buletinul tau si recomandat si al tatalui tau nu ar trebui sa existe vreo problema!
Succes!