|

Buna ziua! Am o telecomanda supertel si un televizor Beko.Telecomanda functioneaza la Tv dar functiilei butoanelor sunt total diferite! Am reusit sa intru in meniu si sa caut canale dar nu pot sa le memorez! Nu gasesc butonul sa le memorez! Cine ma poate ajuta? Va rogg!

3 răspunsuri:
| a răspuns:

N-ar fi mai bine sa cauti o telecomanda originala? Cauti pe spate modelul de TV si apoi gasesti pe net telcomenzi originale. Nu costa mai mult de 35-40 lei.

| a răspuns:

E normal sa fie asa daca telecomanda nu corespunde cu televizorul. Ori cauti una originala ori una universala, in functie de codul de pe capacul tv.

| a răspuns:

La telecomenzile universale se recomanda scanarea de mai multe ori in procesul de recunoastere a televizorului, astfel incat butoanele acesteia sa raspunda cat de cat unor comenzi reale.
Cu alte cuvinte, reconfigurezi telecomanda pe acelasi tv, in speranta ca, in aceasta etapa, comenzile din telecomanda se vor potrivi mai bine.
Mi s-a intamplat, de aceea iti spun (Meniul se accesa prin butonul Teletext, etc; exemplele pot continua).
Si chiar producatorul telecomenzii recomanda reluarea procedurii, daca prima data nu a fost cu succes.
Daca nici dupa mai mai multe tentative nu se obtine rezultatul cautat, e bine sa te reorientezi catre o telecomanda originala.