| 7Azaky a întrebat:


Am si eu o problema!
De dimineata,televizorul meu (e monitor&Tv) mergea, adica canalele se vedeau, nu era nici o problema (mergea de 3 ani, e pe calbu si prinde si canale digitale prin semnal )!
Insa..de pe la pranz..afiseaza doar purici cand dau pe televizor!
In restul casei..se afiseaza imaginea normal, fara purici! In schimb mie imi afiseaza doar purici si imi spune low signal pe cele digitale!
De la ce ar putea fi? Tin sa mentionez..ca nu e de la cablul din spate..pentru ca..nu l'am miscat, nu i'am facut nimic! big grin
De la ce ar putea fi? Si de ce doar la mine in camera nu merge tv'ul? (tinand cont..ca daca era taiat cablul de afara, ar fi trebuie sa nu mai mearga nici un tv din casa )!

2 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Verifică spliterul adică mufa acea cu mai multe iesiri in care vin băgate celelalte televizoare, poate ai dat cu aspiratorul in zona unde este nufa daca cumva o ai lîngă prqagul usii din cameră sau sufragerie,. si a iesit cablul tau din mufă, este normal ca celălat televizor sa functioneze, intrucit nu a fost scos cablul care vine de afară in casă, verifică mufa, si vezi ca acolo ai defectiunea.

| KillaNoFilla a răspuns:

Pune tv-ul la celelalte mufe din alte camere, vezi daca face la fel.
Daca face la fel, verifica setarile tv-ului(apasa pe av sau in meniu selecteaza tv)
daca merge bine pe alta mufa din alta camera atunci e ceva cu mufa sau cablul din camera ta, asigurate ca cablul face buna conexiune la spliter si la iesire(mufa)